P3P en cookies van Google

In sommige gevallen kunnen de cookies die we gebruiken om uw Google-account te beveiligen en te verifiëren en uw voorkeuren op te slaan, worden gehost vanaf een ander domein dan de website die u bezoekt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u websites met Google +1 knoppen bezoekt.

Sommige browsers vereisen dat cookies van derden het P3P-protocol gebruiken om hun privacyprocedures kenbaar te maken. Het P3P-protocol is echter niet ontworpen voor situaties zoals deze. We hebben daarom een link aan onze cookies toegevoegd die gebruikers omleidt naar een pagina waar ze meer informatie kunnen vinden over de privacyprocedures die horen bij deze cookies.

Informatie die Google verzamelt in verband met deze cookies, valt onder ons Privacybeleid. Als u vragen heeft over onze cookies en P3P, kunt u contact met ons opnemen of een brief sturen naar:

Privacy Matters
c/o Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, California, 94043
VS
true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.