Problemes habituals

No es rep el missatge de text amb el codi

Si rebeu un missatge d'error en sol·licitar un codi de recuperació, tingueu en compte que el nombre de sol·licituds de codi de recuperació que podeu enviar en un dia és limitat. Si creieu que heu superat aquest límit, espereu 24 hores i torneu-ho a provar.

Si no heu rebut cap codi de recuperació, comproveu aquesta llista de possibles causes del problema i alguns suggeriments:

• El nostre servei no estava disponible temporalment. Això pot haver passat mentre sol·licitàveu un codi de recuperació.
  • Heu canviat d'operador de telefonia mòbil i heu conservat el número de telèfon. Si acabeu de canviar d'operador de telefonia mòbil i conserveu el mateix número de telèfon, pot ser que els missatges de text no funcionin immediatament. Espereu abans de tornar-ho a provar.
  • L'operador ha bloquejat els codis curts. És possible que el vostre operador de telefonia mòbil us hagi bloquejat sense voler la recepció de missatges de text de serveis que utilitzen codis curts. Demaneu-li que desbloquegi els missatges de Google.

Es reben missatges de text repetits

De vegades, si la comunicació entre el telèfon mòbil i l'operador de telefonia mòbil no és fluida, és possible que rebeu notificacions per missatge duplicades. Si sol·liciteu diversos codis de recuperació, només serà vàlid el codi lliurat més recentment. Apagar i encendre el telèfon diverses vegades pot ajudar a resoldre el problema.

Si no se soluciona, demaneu al vostre operador de telefonia mòbil que us restableixi la configuració dels missatges de text.