Beleid per product

In het onderstaande beleid worden onze normen voor het gebruik van Google-producten beschreven, waaronder verboden content of gedrag. Ons beleid waarborgt een veilige en vertrouwde omgeving voor iedereen. We gebruiken zowel geautomatiseerde als handmatige evaluaties om ervoor te zorgen dat het gebruik van onze producten voldoet aan het beleid.

Nadat we een melding over een potentiële beleidsschending hebben gekregen, kunnen we de content of het gedrag beoordelen en de volgende actie ondernemen:

• De toegang tot de content beperken
  • De content verwijderen
  • De toegang van een gebruiker tot het Google-product beperken of beëindigen

Omdat onze producten verschillen, kan het beleid ook verschillen. Bekijk de Servicevoorwaarden van Google voor meer informatie. Ga naar de pagina Privacy en voorwaarden voor meer informatie over het privacybeleid.

Tip: Als er misbruik plaatsvindt in een Google-product of als je een beoordeling van een beleidsschending wilt aanvragen, ga je naar de productspecifieke pagina hieronder voor toegang tot de bijbehorende meldings- en beoordelingstools.

Zoek je product in de onderstaande lijst voor een overzicht van productspecifieke beleidsregels.

Advertenties Blogger Agenda

Currents

Documenten

Gmail

Google Cloud Platform

Google Groepen

Google Help

Google Mijn Bedrijf

Google Play

Google Workspace

Hangouts

Maps

Foto's

Zoeken

Sites

Voice YouTube

Ander beleid tegen misbruik en contentbeleid

Beleidsoverzicht