De naam van je Google-account wijzigen

Je kunt op elk gewenst moment de naam of bijnaam wijzigen die aan je Google-account is gekoppeld.

Belangrijk: Iedereen kan de naam en bijnaam die je hebt toegevoegd vinden als ze met jou communiceren of door jou gemaakte content in Google-services bekijken. Ontdek hier waar je naam wordt getoond.

Je naam bewerken

Je kunt je naam zo vaak wijzigen als je wilt.

1. Ga in een browser naar https://myaccount.google.com. Je moet misschien inloggen op je Google-account.

2. Selecteer linksboven Persoonlijke informatie. Selecteer daarna Naam en dan Bewerken Bewerken.

3. Volg de stappen op het scherm.

Tip: Ontdek waar je naam wordt getoond.

Een oude naam aanpassen die nog steeds wordt getoond

Als je je naam hebt gewijzigd maar de oude naam nog steeds wordt getoond, wis je het cachegeheugen en de cookies.

Belangrijk: Als je de cookies wist, word je misschien uitgelogd van niet-Google-sites.

Meer informatie

Naam

Je kunt je naam zo vaak wijzigen als je wilt.

Bijnaam

Als je je bijnaam wilt toevoegen, updaten of verwijderen, ga je naar Over mij of account.google.com. Volg deze instructies voor account.google.com:

1. Klik op Persoonlijke informatie.
  2. Klik rechts van je naam op en dan.
  3. Klik naast Bijnaam op Bewerken Bewerken.

Gerelateerde bronnen

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.