Google-tilin kuvan lisääminen tai muokkaaminen

Voit lisätä Google-tilillesi profiilikuvan, jotta muut tunnistavat sinut helpommin ja näet, oletko kirjautuneena tilillesi. Voit vaihtaa profiilikuvasi milloin tahansa.

Tärkeää: Profiilikuvaasi käytetään kaikissa Googlen palveluissa. Muita kuviasi ei jaeta. Katso, missä profiilikuvasi näkyy.

Profiilikuvan lisääminen tai vaihtaminen

1. Siirry selaimella osoitteeseen myaccount.google.com. Sinun täytyy ehkä kirjautua Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Etsi Perustiedot-kohdasta Profiilikuva. Klikkaa sitten ympyrää, jossa on nimikirjaimesi tai nykyinen profiilikuvasi.
    • Lisää profiilikuva valitsemalla alareunasta Lisää profiilikuva.
    • Voit vaihtaa nykyistä kuvaa valitsemalla alareunasta Vaihda.
  4. Valitse kuva, lataa se laitteeltasi tai valitse Google Kuvista.
  5. Kierrä ja rajaa kuvaa tarpeen mukaan.
  6. Valitse vasemmasta alakulmasta Tallenna profiilikuvana.

Vinkkejä:

• Voit valita profiilikuvan ja muokata sitä useimmissa paikoissa, joissa kuva näkyy.
  • Voit etsiä aiempia profiilikuvia valitsemalla oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Aiemmat profiilikuvat.

Kuvan rajaaminen avustavan teknologian tai näppäimistön avulla

Kuvan rajaaminen kulmasta

1. Valitse kuvan kulma siirtymällä siihen.
  2. Rajaa kuvaa nuolinäppäimillä.

Koko rajausneliön siirtäminen

1. Valitse koko rajausneliö siirtymällä siihen.
  2. Voit siirtää rajausneliötä nuolinäppäimillä.

Tarvitsetko lisäapua?

Kokeile näitä vaiheita:

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.