Tilføj eller rediger dit Google-kontobillede

Du kan føje et profilbillede til din Google-konto, så det er nemmere for andre at genkende dig, og så du ved, hvornår du er logget ind på din konto. Du kan til enhver tid skifte dit profilbillede.

Vigtigt! Dit profilbillede bruges i alle Google-tjenester. Dine øvrige billeder deles ikke.Se, hvor dit profilbillede vises.

Tilføj eller skift et profilbillede

1. Gå til myaccount.google.com i en browser. Du skal muligvis logge ind på din Google-konto.
  2. Klik på Personlige oplysninger øverst til venstre.
  3. Find "Profilbillede" under "Grundlæggende oplysninger". Klik derefter på cirklen med dit forbogstav eller dit nuværende profilbillede.
    • Vælg "Tilføj profilbillede" nederst for at tilføje et profilbillede.
    • Vælg "Skift" nederst for at ændre dit nuværende billede.
  4. Vælg en illustration, upload et billede fra din enhed, eller vælg et af dine billeder i Google Fotos.
  5. Roter og beskær dit billede efter behov.
  6. Vælg Gem som profilbillede nederst til venstre.

Tips!

• Du kan vælge og redigere dit profilbillede de fleste steder, hvor det vises.
  • Hvis du vil finde tidligere profilbilleder, skal du øverst til højre vælge Mere Mere og derefter Tidligere profilbilleder.

Beskær dit billede ved brug af hjælpeteknologi eller tastaturet

Beskær dit billede fra et hjørne

1. Vælg hjørnet af dit billede.
  2. Brug piletasterne til at beskære billedet.

Flyt hele beskæringsområdet

1. Vælg hele beskæringsområdet.
  2. Brug piletasterne til at ændre placeringen af beskæringsområdet.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.