Udfør det nye sikkerhedstjek. Beskyt din Google-konto yderligere med et tjek, der kun tager to minutter.

Løs fejlmeddelelser

Vælg den type fejlmeddelelse, du ser.

Brugernavnet eller adgangskoden er forkert, ugyldigt eller ukendt
  1. Sørg for følgende:
    • Der er ingen slåfejl i brugernavnet eller adgangskoden.
    • Du har angivet hele mailadresse. For eksempel "brugernavn@gmail.com" og ikke "brugernavn@gmail".
    • Caps Lock er slået fra.
    • Dit tastatur er indstillet til det korrekte sprog.
  2. Opdater browseren, og prøv at logge ind igen.
  3. Hvis du stadig får fejlmeddelelsen, kan du følge vejledningen for at gendanne din konto.
  4. Nulstil din adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Hvis vi sender dig en mail, og du ikke modtager den

1. Kig i din mappe med spam- eller massemails.
  2. Hvis mailen ikke er der:
    1. Føj noreply@google.com, accounts-support@google.com og accounts-support-ara@google.com til din adressebog.
    2. Anmod om en ny mail ved at følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.
  3. Kontakt din mailudbyder, hvis du ikke modtager mailen inden for 20 minutter.
Cookies er slået fra

Slå cookies til, og prøv at logge ind igen.

Her er nogle mulige løsninger, hvis du stadig får en fejlmeddelelse. Prøv hver enkelt løsning, og forsøg derefter at logge ind.

Kontoen er suspenderet eller deaktiveret

Find årsagen

1. Log ind på din Google-konto i en browser som f.eks. Chrome.
  2. Hvis din konto deaktiveres, får du en forklaring.

Hvad sker der, når din konto deaktiveres?

• Du kan ikke logge ind på Google-tjenester. Når du forsøger at logge ind, modtager du en fejlmeddelelse eller bliver sendt videre til denne side.
  • I nogle tilfælde får du en mail eller sms fra Google med besked om, at din konto er deaktiveret.

Anmodning om gendannelse af din konto

Hvis du ejer kontoen, kan du anmode om at få adgang til den igen.

1. Log ind på din Google-konto i en browser som f.eks. Chrome.
  2. Vælg Forsøg at gendanne.
  3. Følg vejledningen.

Hvis du har problemer med disse trin, kan du udfylde denne formular.

Årsager til deaktivering af konti

Google-konti deaktiveres normalt, hvis kontoens ejer ikke har overholdt vores politikker. Googles politikker omfatter:

Her er nogle almindelige årsager til, at konti bliver deaktiveret. Konti deaktiveres ikke af disse årsager i alle Google-tjenester.

Malware, phishing og andre skadelige aktiviteter

Du må ikke bruge Google-tjenester til:

• Malware: Afsendelse af skadelig eller uønsket kode eller software.
  • Phishing: Skaffe adgang til personlige oplysninger ved at stjæle dem eller narre folk til at dele dem.
  • Beskadigelse eller forstyrrelse af Google-netværk, -servere eller andre systemer.
Hacking eller hijacking af konti

Du må ikke logge ind på eller bruge en anden persons konto, medmindre du har ejerens udtrykkelige tilladelse.

Brug af flere konti til misbrug
  • Du må ikke oprette eller bruge flere konti til at overtræde Googles politikker.
  • Brug ikke programmer (kaldet bots) til at oprette falske konti.

Mange personer har mere end én Google-konto – f.eks. en personlig konto og en arbejdskonto. Den slags brug er helt i orden.

Spamming

Du må ikke bruge Google-tjenester til at sende uønsket indhold, kaldet spam.

Spam kan være mails, kommentarer, billeder, anmeldelser eller alle former for indhold, der oprettes eller deles i Google-tjenester.

Her er nogle gode generelle regler:

• Send ikke uopfordret promoverende eller kommercielt indhold.
  • Send ikke indhold til personer, du ikke kender, eller til mange personer på samme tid.
Udnyttelse af børn

Du må ikke bruge Google-tjenester på en måde, der udnytter eller misbruger børn.

Vi fjerner følgende typer indhold:

• Billeder, der viser seksuelt misbrug af børn, herunder tegneserier
  • Indhold, der skildrer børn på en seksuel måde

Dette indhold omfatter alt, der er oprettet, delt, sendt eller uploadet via Google-tjenester.

Når vi støder på udnyttelse af børn, træffer vi de nødvendige foranstaltninger. Vi kan blandt andet rapportere misbruget til National Center for Missing & Exploited Children (NCMEC) og politiet.

Overtrædelse af produktpolitikker

Nogle Google-tjenester har deres egne etiske regler eller servicevilkår. Hvis en person ikke følger disse politikker, kan vi forhindre denne person i følgende:

• At bruge den pågældende tjeneste eller
  • At logge ind på alle Google-tjenester

Se eksempler på produktpolitikker.

Nogle gange er vi nødt til at annullere og fjerne en konto. Vi vurderer selv, hvornår det er nødvendigt at fjerne en konto. I visse presserende eller ekstreme tilfælde kan vi vælge ikke at give besked om, at kontoen fjernes.