Feu la nova Comprovació de seguretat. Reforceu la seguretat del compte de Google en dos minuts.

Corregir els missatges d'error

Trieu el tipus de missatge d'error que rebeu.

El nom d'usuari o la contrasenya són incorrectes, no són vàlids o no es reconeixen
  1. Comproveu el següent:
    • Que no hi hagi cap error tipogràfic al nom d'usuari ni a la contrasenya.
    • Que hàgiu introduït l'adreça electrònica completa. Per exemple, "nomusuari@gmail.com" en lloc de "nomusuari@gmail".
    • Que la tecla Bloq maj estigui desactivada.
    • Que l'idioma del teclat sigui el correcte.
  2. Actualitzeu el navegador i torneu a provar d'iniciar la sessió.
  3. Si encara rebeu el missatge d'error, seguiu els passos per recuperar el compte.
  4. Restabliu la contrasenya quan se us demani. Trieu una contrasenya segura que no hàgiu utilitzat amb aquest compte. Obteniu informació sobre com crear una contrasenya segura.

Si us enviem un correu electrònic, però no el rebeu

1. Reviseu les carpetes Correu brossa o Correu massiu.
  2. Si no hi trobeu el correu electrònic, feu el següent:
    1. Afegiu noreply@google.com, accounts-support@google.com i accounts-support-ara@google.com a la llibreta d'adreces.
    2. Seguiu els passos per recuperar el compte per sol·licitar un altre correu electrònic.
  3. Si al cap de 20 minuts no heu rebut el correu electrònic, contacteu amb el proveïdor de correu electrònic.
Les galetes estan desactivades

Activeu les galetes i, després, torneu a provar d'iniciar la sessió.

Si encara rebeu un missatge d'error, us oferim a continuació algunes solucions possibles. Dueu a terme totes aquestes opcions i, llavors, torneu a provar d'iniciar la sessió.

El compte està suspès o desactivat

Descobrir per què

1. Inicieu la sessió al compte de Google en un navegador, com ara Chrome.
  2. Si el compte està desactivat, en rebreu una explicació.

Què passa quan el compte està desactivat

• No podeu iniciar la sessió als serveis de Google. Si proveu d'iniciar-hi la sessió, rebreu un missatge d'error o se us dirigirà a aquesta pàgina.
  • En alguns casos, rebreu un correu electrònic o un missatge de text de Google per indicar-vos que el compte s'ha desactivat.

Demanar-nos que restaurem el compte

Si sou el propietari del compte, podeu sol·licitar tornar a accedir-hi.

1. Inicieu la sessió al compte de Google en un navegador, com ara Chrome.
  2. Seleccioneu Prova de restaurar el compte.
  3. Seguiu les instruccions.

Si teniu cap problema amb aquests passos, empleneu aquest formulari.

Per què es desactiven els comptes

Normalment els comptes de Google es desactiven si el propietari del compte no ha seguit les nostres polítiques, que inclouen:

A continuació trobareu algunes de les raons habituals per les quals es desactiven els comptes. De tota manera, no en tots els serveis de Google es desactiva un compte per aquestes raons.

Programari maliciós, pesca (suplantació d'identitat) i altres activitats perjudicials

No utilitzeu els serveis de Google per dur a terme cap d'aquestes accions:

• Programari maliciós: enviar codi o programari perjudicial o no desitjat.
  • Pesca (suplantació d'identitat): robar informació privada o enganyar els usuaris perquè la comparteixin.
  • Interferir en les xarxes, en els servidors o en altres sistemes de Google o perjudicar-los.
Piratejar o segrestar comptes

No inicieu la sessió al compte d'una altra persona ni l'utilitzeu, tret que tingueu el seu permís explícit.

Ús inadequat de diversos comptes
  • No creeu ni utilitzeu diversos comptes per infringir les polítiques de Google.
  • No feu servir programes (anomenats robots) per crear comptes falsos.

Moltes persones tenen més d'un compte de Google, com ara un compte personal i un altre de la feina, cosa que està permesa.

Contingut brossa

No utilitzeu els serveis de Google per enviar contingut no desitjat, anomenat contingut brossa.

El contingut brossa pot consistir en correus electrònics, comentaris, fotos, ressenyes o qualsevol altre contingut que s'hagi creat o compartit als serveis de Google.

A continuació us indiquem algunes recomanacions generals:

• Eviteu enviar contingut promocional o comercial que no s'hagi sol·licitat.
  • No envieu contingut a persones que no conegueu ni a molts usuaris alhora.
Explotació infantil

No utilitzeu els serveis de Google d'una manera que suposi l'explotació o l'abús de menors.

Retirem els següents tipus de contingut:

• imatges d'abús sexual infantil, inclosos els dibuixos animats
  • contingut en què es mostrin nens en actituds sexuals

Aquest contingut inclou qualsevol element que s'hagi creat, compartit, enviat o penjat als serveis de Google.

Quan ens trobem amb casos d'explotació infantil, prenem les mesures apropiades, com ara enviar informes al Centre nord-americà per als infants perduts i explotats (National Center for Missing & Exploited Children, NCMEC) i als organismes d'aplicació de la llei corresponents.

Infracció de les polítiques de productes

Alguns serveis de Google tenen els seus propis codis de conducta o Condicions del servei. Si algú no segueix aquestes polítiques, pot ser que li impedim dur a terme les accions següents:

• Continuar utilitzant el servei en qüestió.
  • Iniciar la sessió als serveis de Google.

Consulteu exemples de polítiques de producte.

De vegades, hem de cancel·lar i retirar un compte. En aquestes situacions, aplicarem el nostre millor criteri. En alguns casos urgents o extrems, pot ser que no n'avisem de cap manera.