Løs problemer med en side, der opdateres

Siden opdateres muligvis, hvis du bruger en forældet version af din browser. Prøv at opdatere til den nyeste version eller installere Google Chrome. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer Google Chrome.

Hvis siden bliver ved med at opdatere, kan du prøve disse løsninger. Prøv hver enkelt løsning, og forsøg derefter at logge ind.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.