Finn brukernavnet for Google-kontoen din

Hvis du ikke husker brukernavnet for Google-kontoen din, kan du følge denne fremgangsmåten for å finne det.

Finn kontoen din

1. Gå til verktøyet for gjenoppretting av brukernavn.
  2. Følg veiledningen. Du trenger
    • et telefonnummer eller en gjenopprettingsadresse for kontoen
    • hele navnet på kontoen
  3. Bekreft at kontoen er din:
    • Hvis du skrev inn et telefonnummer, må du skrive inn koden som ble sendt til det aktuelle nummeret.
    • Hvis du skrev inn en gjenopprettingsadresse, må du se etter en e-post fra Google i innboksen og skrive inn koden fra e-posten.
  4. Finn brukernavnet for kontoen din i listen over brukernavn som vises.

Hvis du ikke finner brukernavnet ditt

• Prøv andre telefonnumre eller e-postadresser for gjenoppretting du kan ha brukt.
  • Det kan ha vært en skrivefeil i brukernavnet ditt da du opprettet kontoen. For å finne ut av dette, prøv å opprette en ny konto med det aktuelle brukernavnet. Hvis brukernavnet fortsatt er tilgjengelig, er det en skrivefeil i brukernavnet til kontoen.
  • Du har kanskje ikke noen Google-konto. Opprett en konto.

Andre Google-produkter har ressurser som også kan være til hjelp. Hvis du bruker disse tjenestene, men fortsatt ikke finner brukernavnet ditt, kan du prøve disse tilleggsressursene:

Tips: Hvis du fortsatt ikke finner brukernavnet, kan du opprette en ny Google-konto.
true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.