Cercar el nom d'usuari d'un Compte de Google

Si no recordeu el nom d'usuari del vostre Compte de Google, aquests passos us poden ajudar a trobar-lo.

Trobar un compte

1. Ves a l'eina de recuperació del nom d'usuari.
  2. Segueix les instruccions. Necessites:
    • Un número de telèfon o una adreça electrònica de recuperació del compte
    • El nom complet que consti al compte
  3. Confirma que és el teu compte:
    • Si has introduït un número de telèfon: escriu el codi que s'hi ha enviat.
    • Si has introduït una adreça electrònica de recuperació: consulta'n la safata d'entrada i introdueix el codi del correu electrònic que Google t'ha enviat.
  4. A la llista de noms d'usuari que es mostra, cerca el del teu compte.

Si no trobeu un nom d'usuari

• Proveu altres números de telèfon o adreces electròniques de recuperació que hàgiu pogut fer servir.
  • Potser heu escrit el nom d'usuari incorrectament en crear el compte. Per esbrinar-ho, proveu de crear un compte amb aquest nom d'usuari. Si el nom d'usuari encara està disponible, el nom d'usuari del vostre compte està mal escrit.
  • Potser no teniu cap Compte de Google. Creeu-ne un.

Altres productes de Google també tenen recursos que us poden ajudar. Si utilitzeu aquests serveis i continueu sense trobar el vostre nom d'usuari, proveu aquests recursos addicionals:

Consell: si continueu sense trobar el vostre nom d'usuari, podeu crear un Compte de Google de substitució.
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.