Com us ajuda Google a compartir dades de manera segura amb la funció Enllaçament del Compte de Google

Per gaudir d'experiències millorades i personalitzades, podeu enllaçar el vostre Compte de Google de manera segura al vostre compte d'un servei o d'una aplicació de tercers.

Com protegeix Google les vostres dades

Quan enllaceu el vostre Compte de Google a un compte d'un servei o d'una aplicació de tercers:

• Normalment, les dades del vostre Compte de Google no es comparteixen amb el servei o l'aplicació de tercers. Abans que el vostre Compte de Google comparteixi dades, necessita una autorització.
  • La contrasenya del compte del servei o de l'aplicació de tercers no es comparteix amb Google.
  • Quan autoritzeu l'enllaçament del Compte de Google des d'un servei o des d'una aplicació de tercers, Google només accedeix a les dades necessàries per enllaçar els comptes.
  • Podeu suprimir l'enllaç entre els comptes en qualsevol moment.

Dades compartides en enllaçar el Compte de Google

Quines dades comparteix el tercer?

Abans que el tercer comparteixi les vostres dades, podeu decidir si voleu donar accés a Google al vostre compte de tercers. En funció del servei o de l'aplicació de tercers, és possible que pugueu revisar el següent:

• A quines parts del compte de tercers podrà accedir Google, si pot accedir a cap.
  • Quin nivell d'accés al compte tindrà Google, si en té cap.
  • Quines accions durà a terme Google en nom vostre.

Si enllaceu el vostre Compte de Google a un compte que heu creat amb un servei o una aplicació de tercers, és possible que Google pugui:

• Comprovar el tipus de compte que teniu. Això permet que Google trobi el contingut o les funcions a què teniu accés, segons el tipus de subscripció o de compte que tingueu.
  • Cercar o editar el vostre contingut. Això permet a Google dur a terme accions com ara cercar contingut i reproduir-ne en continu, editar les vostres llistes de reproducció o bé començar a reproduir un vídeo en un dispositiu i reprendre'n la reproducció en un altre des del punt on us havíeu quedat.
  • Revisar el vostre historial de compres. D'aquesta manera, Google pot afegir els articles correctes al carretó.
Com pot utilitzar Google l'accés al vostre compte de tercers?

És possible que Google personalitzi la vostra experiència amb informació del compte de tercers, com ara poder trobar quins programes heu mirat en una aplicació de tercers a Google TV. Altres exemples són:

• Demanar al vostre Assistent de Google que reprodueixi música que hàgiu comprat o que afegeixi una cançó a una llista de reproducció d'una aplicació enllaçada de reproducció en continu de música.
  • Utilitzar la Cerca de Google per trobar un programa d'una aplicació enllaçada de reproducció en continu de vídeo i reproduir-lo des del punt on us havíeu quedat.
  • Demanar a l'Assistent de Google que encengui o apagui les bombetes de llum intel·ligent.
Durant quant de temps es comparteixen les dades?

Google i els tercers poden compartir dades sempre que tingueu un enllaç actiu entre el Compte de Google i el compte de tercers.

Consell: si suprimiu un compte enllaçat de Google, no afectarà les dades que s'hagin compartit anteriorment.

Dades que Google comparteix

Quan doneu accés a Google a un compte d'un servei o d'una aplicació de tercers, les dades d'aquest compte es comparteixen amb Google.

En alguns casos, pot ser que el servei o l'aplicació de tercers rebin dades de Google. Per exemple, el servei o l'aplicació de tercers us poden demanar que:

true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda