Google+ -profiilin tarkasteleminen ja muokkaaminen

Kun pidät profiilisi ajan tasalla, muut pystyvät ottamaan sinuun yhteyttä helposti. Jos vasta aloittelet palvelun käyttöä, sinun kannattaa valita profiilikuva ja kertoa vähän itsestäsi. Tämä auttaa kavereitasi tunnistamaan sinut.

1. Kirjaudu Google+ -palveluun.
  2. Siirrä osoitin vasempaan yläkulmaan, jossa on Google+ -päävalikko. Tarkastele profiiliasi valitsemalla Profiili > Tietoja.

1. Profiilikuva: Vaihda kuvasi viemällä osoitin profiilikuvan päälle ja klikkaamalla . Voit lähettää kuvan, valita jonkin Google+ -palvelussa jaetuista kuvista tai ottaa uuden kuvan. Lisätietoja profiilikuvan määrittämisestä.
  2. Profiilin välilehdet: Tietoja-välilehdellä voit kertoa perustietoja itsestäsi, esimerkiksi työpaikkasi, koulusi ja saavutuksesi. Jos klikkaat muita välilehtiä, kuten Viestit- ja Kuvat-välilehtiä, näet esimerkiksi jakamasi kuvat, julkisen YouTube-toimintasi ja viestit, joille olet antanut +1-merkinnän.
  3. Viesti: Tässä kentässä voit jakaa tietoja piireillesi. Kaikki aiemmin lähettämäsi viestit näkyvät profiilisivusi streamissa.
  4. Piirien tiedot: Näet piireissäsi olevat henkilöt ja henkilöt, jotka ovat lisänneet sinut piireihinsä. Lisää ihmisiä piireihisi.
Näytä profiili  Muokkaa omaa profiilia
Koko nimesi, profiilikuvasi ja kansikuvasi ovat ainoita asioita, jotka odotamme sinun jakavan kaikkien kanssa. Voit itse valita, kuka näkee muut tiedot.