Gestionar les connexions entre un Compte de Google i tercers

Per gaudir de funcions útils, podeu compartir dades entre el vostre Compte de Google i aplicacions i serveis de tercers.

Important: els tercers són empreses o desenvolupadors que no són Google. Compartiu les vostres dades només amb tercers en qui confieu. Google no estableix connexions sense el vostre permís.

Informació sobre les connexions amb tercers

Per revisar totes les connexions actuals amb tercers:

1. Visiteu la pàgina de connexions amb tercers del vostre Compte de Google.
  2. Cerqueu l'aplicació o el servei a la llista.
  3. Seleccioneu l'aplicació o el servei de què vulgueu revisar les connexions.

Consell: si seleccioneu una aplicació o un servei de tercers que té una contrasenya desada al gestor de contrasenyes de Google, a la pàgina s'inclourà un enllaç. Obteniu informació sobre com podeu desar, gestionar i protegir contrasenyes.

Gestionar les connexions de tercers

Funció Inicia la sessió amb Google

Si voleu utilitzar el vostre Compte de Google per iniciar la sessió en aplicacions i serveis de tercers, utilitzeu Inicia la sessió amb Google. D'aquesta manera, podreu iniciar la sessió en diverses plataformes i navegadors sense haver de crear una contrasenya nova.

Revisar i gestionar aquestes connexions

Per deixar d'utilitzar Inicia la sessió amb Google en una aplicació o un servei:

Important: si suprimiu aquesta connexió, Google deixarà d'iniciar la sessió automàticament a l'aplicació o al servei. Aquesta acció no suprimeix l'aplicació ni el servei de tercers.

1. Aneu a la pàgina de connexions amb tercers del vostre Compte de Google.
  2. Seleccioneu Inicia la sessió amb Google.
  3. Seleccioneu l'aplicació o el servei de tercers de què vulgueu suprimir la connexió i, a continuació, Mostra els detalls.
    • Consell: si teniu més d'un tipus de connexió amb l'aplicació o el servei, la connexió Inicia la sessió amb Google es mostrarà a "Com t'ajuda Google a iniciar la sessió a {nom de l'aplicació}".
  4. Seleccioneu Deixa d'utilitzar Inicia la sessió amb Google i, a continuació, Confirma.

Obteniu més informació sobre Inicia la sessió amb Google.

Obteniu informació sobre com Inicia la sessió amb Google us ajuda a compartir dades de manera segura.

Enllaçar el Compte de Google
Podeu enllaçar el vostre Compte de Google a una aplicació o un servei de tercers per obtenir experiències millorades i personalitzades.

Per exemple, podeu enllaçar un servei de reproducció de música en continu al vostre Compte de Google per poder demanar a l'Assistent de Google que reprodueixi una cançó des d'aquest servei.

Revisar i gestionar aquestes connexions

Important: si suprimiu aquesta connexió, Google perdrà l'accés al vostre compte de l'aplicació o del servei de tercers. No podreu accedir a les funcions que requereixin aquesta connexió en cap dispositiu en què tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Per suprimir l'accés de Google a una aplicació o un servei de tercers:

1. Aneu a la pàgina de connexions amb tercers del vostre Compte de Google.
  2. Seleccioneu Compte enllaçat.
  3. Seleccioneu l'aplicació o el servei de tercers de què vulgueu suprimir la connexió.
    • Consell: si teniu més d'un tipus de connexió amb l'aplicació o el servei en qüestió, aquesta connexió es mostrarà a "Google té alguns permisos d'accés al teu compte de {nom de l'aplicació}".
  4. Al costat del compte de tercers que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix la connexió i, a continuació, Confirma.

Consell: abans de suprimir la connexió, per obtenir informació sobre el tipus d'informació que el tercer comparteix amb Google, llegiu la seva política de privadesa.

Obteniu més informació sobre les aplicacions i els serveis de tercers que comparteixen informació amb Google.
Compartir l'accés al Compte de Google amb un tercer

Podeu concedir a aplicacions i serveis de tercers alguns permisos d'accés al vostre Compte de Google.

Per exemple, una aplicació de fitnes podria sol·licitar accés al vostre compte de Google Calendar per afegir-hi les classes a què us heu registrat a l'aplicació.

Important: abans de donar accés a un tercer al vostre Compte de Google, llegiu-ne la política de privadesa i les comunicacions de seguretat per obtenir informació sobre la manera com l'aplicació o el servei de tercers utilitza les vostres dades i les protegeix.

Revisar i gestionar aquestes connexions

Per revisar o suprimir l'abast de l'accés d'una aplicació o d'un servei de tercers:

Important: si suprimiu l'accés, l'aplicació o el servei de tercers no podrà accedir al vostre Compte de Google. Això pot fer que algunes funcions no estiguin disponibles.

1. Aneu a la pàgina de connexions amb tercers del vostre Compte de Google.
  2. Seleccioneu Tenen accés al teu Compte de Google.
  3. Seleccioneu l'aplicació o el servei de tercers que vulgueu revisar.
    • Per filtrar les aplicacions i els serveis de tercers que tenen accés específic al vostre Compte de Google, seleccioneu Accés a i trieu un producte de Google o seleccioneu Un altre accés.
  4. Seleccioneu Mostra els detalls.
    • Consell: si teniu més d'un tipus de connexió amb l'aplicació o el servei en qüestió, aquesta connexió es mostrarà a "{Nom de l'aplicació} té alguns permisos d'accés al teu Compte de Google".
  5. Reviseu l'accés que l'aplicació o el servei de tercers té al vostre Compte de Google.
  6. Si voleu suprimir l'accés de l'aplicació o del servei, seleccioneu Suprimeix l'accés i, a continuació, Confirma.

Informar d'una aplicació o d'un servei de tercers

Si creieu que una aplicació o un servei de tercers està fent un mal ús de les vostres dades:

1. Aneu a la pàgina de connexions amb tercers del vostre Compte de Google.
  2. Seleccioneu Tenen accés al teu Compte de Google.
  3. Seleccioneu l'aplicació o el servei de tercers que vulgueu revisar.
  4. Seleccioneu Mostra els detalls.
  5. A la part inferior de la pàgina, seleccioneu Informa d'aquesta aplicació.
  6. Empleneu el formulari i seleccioneu Envia.

Obteniu més informació sobre les aplicacions i els serveis de tercers que tenen accés al vostre Compte de Google.

Com ajuda Google a protegir les dades i la informació personal

• Google no comparteix la contrasenya del vostre Compte de Google amb cap aplicació ni servei de tercers.
  • Podeu revisar el tipus de dades que heu consentit que es comparteixin amb tercers des del vostre Compte de Google.
  • Podeu suprimir l'accés que té un tercer al vostre Compte de Google en qualsevol moment.

Important: si suprimiu la connexió entre el vostre Compte de Google i una aplicació o un servei de tercers, és possible que l'aplicació o el servei conservi les dades que ja hi heu compartit. Per suprimir dades compartides amb una aplicació o un servei de tercers, visiteu el lloc web de l'aplicació o del servei per obtenir-ne més informació.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda