Under ett vanligt underhållsarbete loggades ett antal användare ut från sina Google-konton. Om du var en av dem loggar du in igen med ditt användarnamn och lösenord på https://accounts.google.com. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller inte kan logga in av något annat skäl kan du återställa kontots lösenord här. Av säkerhetsskäl kan våra supporttekniker inte hjälpa dig med lösenordsfrågor.

Åldersgränser för Google-konton

Detta är åldersgränserna som gäller för Google-konton:

• USA: du måste vara över 13 år
  • Spanien: du måste vara över 14 år
  • Sydkorea: du måste vara över 14 år
  • Nederländerna: du måste vara över 16 år
  • Alla andra länder: du måste vara över 13 år

Google Accounts är ett enhetligt inloggningssystem som ger dig åtkomst till produkter som Google+, Gmail, YouTube med flera. Läs mer om Google Accounts

Andra åldersgränser kan gälla för konton i Apps for Education. Läs mer om Apps for Education

Produktspecifika åldersgränser

Vissa produkter från Google har specifika åldersgränser. Här är några exempel:

• YouTube: När ett videoklipp på YouTube har en åldersgräns visas en varning och videoklippet kan endast spelas upp av användare som är minst 18 år. Läs mer om videoklipp med åldersgränser.
  • Google Wallet: över 18
  • AdSense: över 18
  • AdWords: över 18

Kontot kan inaktiveras om du anger fel födelsedatum

I Google+ och andra produkter från Google kan kontot inaktiveras om du anger ett födelsedatum som innebär att du är för ung för att ha ett Google-konto. Om du skrev fel när du angav ditt födelsedatum kan du läsa om hur du aktiverar Google-kontot igen.