Ålderskrav för Google Konton

Nedan anges de åldersgränser som gäller för att ha ett Google-konto:

Google Konton är ett enhetligt inloggningssystem som ger dig åtkomst till produkter som Google+, Gmail, YouTube med flera. Läs mer om Google Konton.

Andra ålderskrav kan gälla för konton på domäner för G Suite for Education.

Produktspecifika åldersgränser

Vissa produkter från Google har specifika åldersgränser. Här är några exempel:

• YouTube: När ett videoklipp på YouTube har en åldersgräns visas en varning och videoklippet kan endast spelas upp av användare som är minst 18 år. Läs mer om videoklipp med åldersgränser.
  • Google Wallet: över 18
  • AdSense: över 18
  • AdWords: över 18

Kontot kan inaktiveras om du anger fel födelsedatum

I Google+ och andra produkter från Google kan kontot inaktiveras om du anger ett födelsedatum som innebär att du är för ung för att ha ett Google-konto. Om du skrev fel när du angav ditt födelsedatum kan du läsa om hur du aktiverar Google-kontot igen.