Google-tilien ikävaatimukset

Alla ovat oman Google-tilin ylläpidon ikärajat.

Huom. Vanhemmat voivat luoda tätä nuoremmalle lapselle Google-tilin ja ylläpitää sitä Family Linkissä. Kun lapsi täyttää maansa vähimmäisiän, hän voi ylläpitää tiliään itse.

Maiden ikärajat

Jos maata ei ole ilmoitettu alla, vähimmäisikä oman Google-tilin ylläpitoon on 13 vuotta.

Huom. Nämä rajoitukset eivät välttämättä koske Google Workspace ‑käyttäjiä (mukaan lukien Google Workspace for Education ‑verkkotunnusten tilit).

Aasia
  • Etelä-Korea: 14
  • Vietnam: 15
Karibia
  • Aruba: 16
  • Alankomaiden Karibian saaret: 16
  • Curaçao: 16
  • Sint Maarten: 16
Eurooppa
  • Itävalta: 14
  • Bulgaria: 16
  • Kroatia: 16
  • Kypros: 14
  • Tšekin tasavalta: 15
  • Tanska: 15
  • Ranska: 15
  • Saksa: 16
  • Kreikka: 15
  • Unkari: 16
  • Irlanti: 16
  • Italia: 14
  • Liettua: 14
  • Luxemburg: 16
  • Alankomaat: 16
  • Puola: 16
  • Romania: 16
  • San Marino: 16
  • Serbia: 15
  • Slovakia: 16
  • Slovenia: 16
  • Espanja: 14
Etelä-Amerikka
  • Chile: 14
  • Kolumbia: 14
  • Peru: 14
  • Venezuela: 14

Palvelukohtaiset ikärajat

Joissakin Googlen palveluissa on omat määrätyt ikärajansa. Tässä muutamia esimerkkejä:

• YouTube: Jos YouTube-videolla on ikäraja, käyttäjille näytetään varoitusviesti, ja vain yli 18-vuotiaat voivat katsoa videon. Lue lisää videoiden ikärajoista.
  • AdSense: 18
  • Google Ads: 18

Ikärajan vuoksi käytöstä poistettu tili

Jos huomaamme jossakin Googlen palvelussa, että et ehkä ole tarpeeksi vanha käyttämään omaa Google-tiliä, sinulla on 14 päivää aikaa päivittää tili ikärajan noudattamiseksi tai tili poistetaan käytöstä.