Uppdatera inställningarna för hem och arbete

Du kan använda hem- och jobbadressen i Google-kontot för att anpassa upplevelsen i Googles produkter.

Om du anger en hem- och jobbadress i Google-kontot får du mer relevanta resultat och snabbare vägbeskrivningar. Vi använder dina adresser för att anpassa din upplevelse på Google. Vi kan till exempel visa sökresultat i närheten av ditt hem, ge dig vägbeskrivningar till jobbet och visa mer relevanta annonser. Du kan ta bort dina adresser när som helst i Google-kontot.

Lägga till eller ändra din hem- eller jobbadress

1. Logga in på ditt Google-konto på datorn.
  2. Klicka på Personliga uppgifter till vänster.
  3. Klicka på Hemma eller På arbetet under Adresser.
  4. Ange din adress.
  5. Klicka på Spara.

Tips! Du är den enda som har åtkomst till din hem- och jobbadress. Om du vill göra en adress offentlig i Google-kontot kan du lägga till den som profiladress.

Ta bort din hem- eller jobbadress

1. Logga in på ditt Google-konto på datorn.
  2. Klicka på Personliga uppgifter till vänster.
  3. Klicka på Hemma eller På arbetet under Adresser.
  4. Klicka på Ta bort.