Opdater dine indstillinger for hjem og arbejde

Du kan bruge din Google-kontos hjemme- og arbejdsadresse til at tilpasse din oplevelse i Google-produkter.

Hvis du angiver en hjemme- og arbejdsadresse for din Google-konto, får du hurtigere mere relevante resultater og rutevejledning. Vi bruger dine adresser til at tilpasse din oplevelse på Google. Vi kan f.eks. vise søgeresultater i nærheden af dit hjem, give dig rutevejledning til din arbejdsplads og vise dig mere relevante annoncer. Du kan til enhver tid fjerne adresserne på din Google-konto.

Tilføj eller rediger din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Log ind på din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Personlige oplysninger til venstre.
  3. Klik på Hjem eller Arbejde under "Adresser".
  4. Angiv din adresse.
  5. Klik på Gem.

Tip! Det er kun dig, der har adgang til din hjemme- og arbejdsadresse. Hvis du vil gøre en adresse offentlig på din Google-konto, kan du tilføje den som en profiladresse.

Fjern din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Log ind på din Google-konto på din computer.
  2. Klik på Personlige oplysninger til venstre.
  3. Klik på Hjem eller Arbejde under "Adresser".
  4. Klik på Fjern.