Administrer dine adresser på din Google-konto

Få flere oplysninger om de forskellige typer adresser på din Google-konto, og hvordan du administrerer dem.

Hjemme- og arbejdsadresse

Du kan bruge din Google-konto og dine arbejdsadresser til at tilpasse din oplevelse i Google-produkter.

Du kan få mere relevante resultater og rutevejledning hurtigere ved at angive en hjemme- og arbejdsadresse på din Google-konto.

Vi bruger dine adresser til at tilpasse din oplevelse på Google. Vi kan f.eks.:

• Vis søgeresultater i nærheden af dit hjem.
  • Få rutevejledning til dit arbejde
  • Vis mere relevante annoncer

Du kan til enhver tid fjerne adresserne på din Google-konto.

Tilføj eller rediger din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Profil og derefter Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Personlige oplysninger øverst på skærmen.
  4. Tryk på Hjem eller Arbejde under "Adresser".
  5. Angiv din nye adresse.
  6. Tryk på Gem.

Tip! Det er kun dig, der har adgang til din hjemme- og arbejdsadresse. Hvis du vil gøre en adresse offentlig på din Google-konto, kan du tilføje den som en profiladresse.

Fjern din hjemme- eller arbejdsadresse

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Profil og derefter Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Personlige oplysninger øverst på skærmen.
  4. Tryk på Hjem eller Arbejde under "Adresser".
  5. Tryk på Fjern.

Fastgør rutevejledning til din hjemme- eller arbejdsadresse

På fanen "Start" i Google Maps kan du finde dine fastgjorte rutevejledninger og se forventet ankomst og trafikoplysninger. Få flere oplysninger om dine foretrukne ruter.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter din hjemme- eller arbejdsadresse.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning.
  4. Vælg din transportform.
  5. Tryk på Hjem eller Arbejde.
  6. Tryk på Fastgør nederst.

Vælg et ikon for hjem eller arbejde

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Gemt Gem sted.
  3. Tryk på Med etiket under "Dine lister".
  4. Ud for "Hjem" eller "Arbejde" skal du trykke på Mere Mere og derefter Skift ikon.
  5. Vælg et ikon for dit hjem eller arbejde.
  6. Tryk på Gem.

Andre adresser

Du kan finde og administrere adresser, der er føjet til din Google-konto, når du bruger Google-tjenester.

Få flere oplysninger om de andre adresser på din Google-konto nedenfor.

Sådan føjes adresser til din Google-konto

Når du tilføjer en adresse via en Google-tjeneste, kan du finde og administrere den på din Google-konto.

Brug dine adresser

Du kan bruge adresser på din Google-konto til at:

• Udfyld adresseformularer automatisk, når du bruger Chrome.
  • Foretage et køb i Google Play Butik.
  • Betale for et Google-abonnement.
  • Bruge Køb med Google Pay.

Adresser på profilen

En profiladresse er en adresse, der er knyttet til en eller flere af dine profiler. I nogle Google-apps og -tjenester har du en profil, som er synlig for andre, der bruger den pågældende tjeneste. Alle kan se disse oplysninger, når de kommunikerer med dig eller tjekker indhold, som du har oprettet i Google-apps og -tjenester.

Tip! Du kan få flere oplysninger om profiler i Google-tjenester ved at gå til Se og administrer dine profiler i Google-tjenester.

Faktureringsadresser

En faktureringsadresse er den adresse, der er knyttet til din betalingsmetode.

Tip! Gå til Rediger din hjemme- eller faktureringsadresse for at administrere dine faktureringsadresser.

Juridiske adresser

Din juridiske adresse er den adresse, der er knyttet til din Google-betalingsprofil.

Tip! Gå til Skift hjemme- eller faktureringsadresse for at administrere dine juridiske adresser.