Ofte stillede spørgsmål om Google-konti og alderskrav

Hvorfor er min konto deaktiveret?

Du har angivet en fødselsdato, som indikerer, at du ikke er gammel nok til at administrere en Google-konto selv.

Hvorfor er I nødt til at slette min konto efter 30 dage?

Du har angivet en fødselsdato, som indikerer, at du ikke er gammel nok til at administrere din egen Google-konto. Hvis du har angivet din fødselsdato forkert, kan du inden for en tidsfrist bekræfte din rigtige fødselsdato ved hjælp af en af nedenstående metoder, før din konto bliver slettet. Kontoen vil ikke være tilgængelig i dette tidsrum. Dette er nødvendigt for at håndhæve vores politikker.

Hvad kan jeg gøre for at genaktivere min Google-konto?

Du kan genaktivere din konto ved at følge vores vejledning for at bekræfte, at du er gammel nok til at have en Google-konto. Du får vist denne vejledning, når du forsøger at logge ind på din Google-konto igen via en af Googles loginsider. Hvis du bruger en konto gennem dit arbejde, din skole eller anden gruppe, skal du åbne din Google-konto for at genaktivere den. Du kan bekræfte din alder på to måder:

1. Ved at uploade en elektronisk kopi af et gyldigt id udstedt af en offentlig myndighed, som viser din fødselsdato.
  2. Ved hjælp af en midlertidig tilbageholdelse af et beløb på et betalingskort for at sikre, at det er gyldigt.
    • Du debiteres ikke, men der tilbageholdes midlertidigt et beløb på dit betalingskort for at bekræfte, at det er gyldigt. I de fleste tilfælde fjernes den midlertidige tilbageholdelse fra din konto inden for 48 timer. Hvis du er under 18 år, skal din forælder eller værge foretage tilbageholdelsen på dine vegne.

Bemærk! Hvis tilbageholdelsen ikke går igennem, skal du tjekke, om du bruger et ugyldigt kort eller har angivet forkerte oplysninger.

Hvorfor beder Google mig om et betalingskort eller en kopi af et id udstedt af en offentlig myndighed? Hvordan bliver disse oplysninger brugt?

Vi anmoder om tilbageholdelse af et beløb på et gyldigt betalingskort eller en kopi af et id udstedt af en offentlig myndighed for at bekræfte din fødselsdato. Vi bruger kun disse oplysninger til at bekræfte din alder og til at gendanne din konto. Hvis du vælger den bekræftelsesmulighed, hvor du leverer en kopi af dit id, som er udstedt af en offentlig myndighed, destruerer vi denne kopi, når vi har bekræftet din fødselsdato.

Hvis du vælger muligheden med tilbageholdelse af et beløb på et betalingskort, bekræfter vi, om betalingskortet er gyldigt. Vi gemmer disse data for at imødegå de lovgivningsmæssige krav i forbindelse med transaktioner fra kreditkort. Herefter slettes dataene.

Hvordan ser jeg status for min anmodning?

Du kan åbne din Google-konto og prøve at logge ind. Hvis din konto ikke er blevet låst op, får du vist siden, hvor du kan rette din fødselsdato. Her kan du også se den aktuelle status for tidligere anmodninger.

Bemærk! Hvis du vælger at bekræfte din alder via betalingskort, kan du, 15 minutter efter at du har foretaget rettelsen, se, om anmodningen er blevet behandlet. Dette gør du på din Google-konto.

Hvor lang tid tager det for Google at genaktivere min konto?

Hvis du bruger et kreditkort til at rette din fødselsdato, kan din konto blive låst op inden for få minutter. De fleste anmodninger gennemgås inden for én hverdag.