Opdater din konto, når du opfylder alderskravene

Hvis du vil administrere din egen Google-konto, skal du opfylde alderskravet for det land, der er knyttet til din konto.

Hvis vi registrerer, at du muligvis ikke er gammel nok til at administrere din egen konto, sker følgende:

• Du har 14 dage til enten at konfigurere forældrestyring af din konto eller bekræfte, at du er gammel nok til at administrere kontoen. I løbet af denne periode kan du logge ind og bruge din konto som normalt.
    • Hvis din konto er oprettet via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, er din konto muligvis ikke kvalificeret til forældrestyring. Hvis dette er tilfældet, deaktiveres din konto med det samme. Du kan kontakte din administrator, hvis du har spørgsmål.
  • Hvis du inden for 14 dage vælger ikke at konfigurere forældrestyring eller bekræfte, at du er gammel nok til at administrere din konto, deaktiveres kontoen, og dine kontooplysninger slettes efter 30 dage.
Vigtigt! Hvis din konto er deaktiveret, skjules det indhold, du har udgivet. De YouTube-videoer, du har oprettet, vil f.eks. ikke være synlige, mens din konto er deaktiveret. Hvis du genaktiverer din konto, kan der gå flere dage, før dit indhold vises igen.

Konfigurer forældrestyring for din konto

Hvis du ikke er gammel nok til at administrere din egen konto, kan en forælder bruge sin Google-konto til at konfigurere forældrestyring, så du kan fortsætte med at bruge din konto. Du har 14 dage fra det tidspunkt, hvor du angav din fødselsdato, til at aktivere forældrestyring. Ellers deaktiveres din konto. Når din konto er blevet deaktiveret, har du 30 dage til at aktivere forældrestyring. Ellers slettes din konto.

Tip! Du kan ikke konfigurere forældrestyring for en brandkonto. Du skal slette eller ændre administrator af din brandkonto, før du kan konfigurere forældrestyring.

Bekræft, at du er gammel nok til at administrere din konto

Hvis du opfylder alderskravene, kan du bruge et id udstedt af en offentlig myndighed eller et kreditkort til at verificere din alder.

Hvis du tager eller uploader et billede af dit id, opbevares id'et forsvarligt, det offentliggøres ikke, og det slettes, når din fødselsdato er verificeret.

Hvis du bruger et kreditkort, refunderes eventuelle midlertidige beløbsreservationer.

Vigtigt! Når du logger ind på din Google-konto, får du en vejledning i, hvordan du direkte kan tage eller uploade et gyldigt id, angive kreditkortoplysninger eller benytte andre verificeringsmetoder. Google beder dig aldrig om at angive denne type oplysninger i en mail.

Brug et id udstedt af en offentlig myndighed

Du kan tage eller uploade et billede af et gyldigt id udstedt af en offentlig myndighed, som viser din fødselsdato. Vi gennemgår de fleste anmodninger inden for 24 timer, og dit id slettes, når din fødselsdato er verificeret. Du kan også dække identifikationsnummeret for at holde det privat.

Tip! Brug et billedfilformat såsom JPG eller PNG. Undlad at uploade en PDF-fil.

Brug et betalingskort

Vigtigt! Denne mulighed er ikke tilgængelig i alle lande.

Når vi har bekræftet, at dit betalingskort er gyldigt, opbevarer vi kun disse data, så længe det er nødvendigt, for at imødekomme myndighedskrav i forbindelse med transaktioner med betalingskort.

Hvis du bruger et betalingskort til at bekræfte din fødselsdato, kan du muligvis se en midlertidig beløbsreservation på din konto. Det er for at tjekke, at dit kort og din konto er gyldige. Dit kort debiteres ikke, og den midlertidige beløbsreservation forsvinder snart.

Tip! Hvis du ikke bliver godkendt, skal du tjekke, om du bruger et ugyldigt kort eller har angivet forkerte oplysninger.

Tjek status på din anmodning

• Inden for de første 14 dage kan du tjekke din anmodnings status. Hvis du har mere end én konto, skal du sørge for, at du er logget ind på den rigtige konto.
  • Hvis din konto er deaktiveret, skal du logge ind som normalt for at se din anmodnings status.

Download data fra din konto

Hvis du venter på, at din konto genaktiveres, eller hvis du ikke kan genaktivere din konto, kan du muligvis downloade og gemme kontodataene fra nogle Google-tjenester.

Inden for de første 14 dage kan du logge ind på din konto og downloade dine data.

Hvis din konto er blevet deaktiveret, kan du muligvis downloade og gemme kontodata fra visse Google-tjenester.

Slet din Google-konto

Hvis du ikke vil tilføje forældrestyring eller bekræfte din fødselsdato, kan du vælge at slette din Google-konto, før den deaktiveres.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.