Ofte stillede spørgsmål om Google-konti og alderskrav

Hvorfor er min konto deaktiveret?

Du har angivet en fødselsdato, der indikerer, at du ikke er gammel nok til at have en Google-konto.

Hvorfor er I nødt til at slette min konto efter 30 dage?

Du har angivet en fødselsdato, der indikerer, at du ikke er gammel nok til at have en Google-konto. Hvis du har angivet din fødselsdato forkert, kan du inden for en tidsfrist bekræfte din rigtige fødselsdato ved hjælp af en af de metoder, der beskrives nedenfor, før din konto bliver slettet. Kontoen vil ikke være tilgængelig i dette tidsrum. Dette er nødvendigt for at håndhæve vores politikker.

Hvad kan jeg gøre for at genaktivere min Google-konto?

Du kan genaktivere din konto ved at følge vores vejledning for at bekræfte, at du er gammel nok til at have en Google-konto. Du får vist denne vejledning, når du forsøger at logge ind på din Google-konto igen via en af Googles loginsider. Hvis du bruger en konto gennem dit arbejde, din skole eller anden gruppe, skal du åbne din Google-konto for at genaktivere den. Du kan bekræfte din alder på to måder:

1. Ved at uploade en elektronisk kopi af et gyldigt, officielt id, som viser din fødselsdato
  2. Ved at overføre et lille beløb (0,30 USD) med et gyldigt kreditkort

Bemærk! Du opkræves muligvis yderligere 1,00 USD for din transaktion på 0,30 USD. Dette er blot en opkrævning før godkendelse, som slettes fra din konto om et par dage. Hvis din transaktion ikke gennemføres, skal du tjekke, om du har brugt et ugyldigt kort eller angivet forkerte oplysninger. Din transaktion på 0,30 USD vil blive doneret til en børnerettighedsorganisation.

Hvis du er under 18 år, skal en af dine forældre eller din værge levere oplysningerne på dine vegne.

Hvorfor beder Google mig om et kreditkort eller en kopi af mit officielle id? Hvordan bliver disse oplysninger brugt?

Vi beder om en overførsel af et lille beløb fra et gyldigt kreditkort eller en kopi af et officielt id for at bekræfte din fødselsdato. Vi bruger kun disse oplysninger til at bekræfte din alder og til at gendanne din konto. Hvis du vælger den bekræftelsesmulighed, hvor du leverer en kopi af dit officielle id, destruerer vi denne kopi, når vi har bekræftet din fødselsdato.

Hvis du vælger at foretage en overførsel med et kreditkort, debiterer vi et lille beløb (0,30 USD) for at bekræfte, at kreditkortet er aktivt og kan debiteres. Vi gemmer disse data for at imødegå de lovgivningsmæssige krav i forbindelse med transaktioner fra kreditkort. Herefter slettes dataene.

Hvordan ser jeg status for min anmodning?

Du kan åbne din Google-konto og prøve at logge ind. Hvis din konto ikke er blevet låst op, får du vist siden, hvor du kan rette din fødselsdato. Her kan du også se den aktuelle status for tidligere anmodninger.

Bemærk! Hvis du vælger at bekræfte din alder via betalingskort, kan du, 15 minutter efter at du har foretaget rettelsen, se, om anmodningen er blevet behandlet. Dette gør du på din Google-konto.

Hvor lang tid tager det for Google at genaktivere min konto?

Hvis du bruger et kreditkort til at rette din fødselsdato, kan din konto blive låst op inden for få minutter. De fleste anmodninger gennemgås inden for én hverdag.