Ofte stillede spørgsmål om Google-konti og alderskrav

Hvorfor er min konto blevet deaktiveret?

Du har angivet en fødselsdato, der indikerer, at du ikke er gammel nok til at have en Google-konto.

Hvorfor er I nødt til at slette min konto efter 30 dage?

Du har angivet en fødselsdato, der indikerer, at du ikke er gammel nok til at have en Google-konto. Hvis du har angivet din fødselsdato forkert, kan du inden for en tidsfrist bekræfte din rigtige fødselsdato ved hjælp af en af de metoder, der beskrives nedenfor, før din konto bliver slettet. Kontoen vil ikke være tilgængelig i dette tidsrum. Dette er nødvendigt for at håndhæve vores politikker.

Hvad kan jeg gøre for at genaktivere min Google-konto?

Du kan genaktivere din konto ved at følge vores vejledning for at bekræfte, at du er gammel nok til at have en Google-konto. Du får vist denne vejledning, når du forsøger at logge ind på din Google-konto igen via en af Googles loginsider. Hvis du er Google Apps-bruger, bør du gå til myaccount.google.com for at genaktivere din konto. Du kan bekræfte din alder på to måder:

1. Ved at uploade en elektronisk kopi af dit nuværende offentligt udstedte id, som viser din fødselsdato
  2. Ved at overføre et lille beløb (0,30 USD) med et gyldigt kreditkort

Bemærk! Du opkræves muligvis yderligere 1,00 USD for din transaktion på 0,30 USD. Dette er blot en opkrævning før godkendelse, som slettes fra din konto efter et par dage. Hvis din transaktion ikke gennemføres, skal du kontrollere, om du har brugt et ugyldigt kort eller angivet forkerte oplysninger. Din transaktion på 0,30 USD vil blive doneret til en børnerettighedsorganisation.

Hvis du er under 18 år, skal en af dine forældre eller din værge levere oplysningerne på dine vegne.

Hvorfor beder Google mig om et kreditkort eller en kopi af mit offentligt udstedte id? Hvordan bliver disse oplysninger brugt?

Vi beder om en overførsel af et lille beløb fra et gyldigt kreditkort eller en kopi af et offentligt udstedt id for at bekræfte din fødselsdato. Vi bruger kun disse oplysninger til at bekræfte din alder og til at gendanne din konto. Hvis du vælger den bekræftelsesmulighed, som omfatter at levere en kopi af dit offentligt udstedte id, vil vi destruere denne kopi, når vi har bekræftet din fødselsdato.

Hvis du vælger at foretage en overførsel med et kreditkort, debiterer vi et lille beløb (0,30 USD) for at bekræfte, at kreditkortet er aktivt og kan debiteres. Vi tilbagebeholder disse data for at imødegå de lovgivningsmæssige krav i forbindelse med transaktioner fra kreditkort. Herefter slettes dataene.

Hvordan kontrollerer jeg status for min anmodning?

Du kan gå ind på www.google.com/accounts og prøve at logge ind på din konto. Hvis din konto ikke er låst op, bliver du sendt tilbage til siden til rettelse af fødselsdatoer. Her kan du også se den aktuelle status for tidligere anmodninger, hvis disse er tilgængelige.

Bemærk! Hvis du vælger at bekræfte din alder via kreditkort, kan du på myaccount.google.com, allerede 15 minutter efter at du har foretaget en rettelse, se, om rettelsen er blevet behandlet.

Hvor lang tid tager det for Google at genaktivere min konto?

Hvis du bruger et kreditkort til at rette din fødselsdato, kan din konto blive låst op inden for få minutter. Du kan uploade en elektronisk kopi af dit id på et øjeblik, men behandlingstiden kan tage flere dage eller uger.