The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Overfør tilsynet for barnekontoer

Familieadministratoren kan overføre underordnede kontoer fra familiegruppen sin til andre brukere.

Viktig:

• Du kan bare overføre tilsynet for kontoer én gang i løpet av 12 måneder.
  • Det tar sju dager å motta overføringsvarselet.
  • Når forespørselen er mottatt, har du en frist på sju dager til å godta overføringen.

Overfør barnekontoer

1. Åpne Folk og deling-fanen i Google-kontoen din.
  2. Velg Familieadministrering.
  3. Velg en barnekonto og så Start overføring.
  4. Skriv inn passordet for å bekrefte kontoen din.
  5. Bekreft e-postadressen til den nye familieadministratoren.
  6. Velg Start overføring.

Avbryt overføringer

Du kan avbryte i løpet av den første uken før familieadministratoren godtar overføringen.

1. Åpne Folk og deling-fanen i Google-kontoen din.
  2. Velg Familieadministrering.
  3. Velg en barnekonto og så Avbryt overføringen.
  4. Skriv inn passordet for å bekrefte kontoen din.
  5. Velg Avbryt overføringen.

Godta overføringer

Kontoen overføres til den nye familiegruppen når den nye familieadministratoren godtar overføringen. Hvis den nye familieadministratoren ikke er medlem av en familiegruppe, opprettes en ny gruppe.

Viktig: Når du har fullført overføringen, har ikke barnet tilgang til den forrige familiegruppen sin.

1. Åpne e-posten fra Google om overføringen.
  2. Velg Start overføring.
  3. Bekreft vilkårene på skjermen.
  4. Skriv inn passordet for å bekrefte kontoen din.
  5. Les og godta vilkårene på skjermen.
Tips: For å tilpasse hvilket innhold som er tillatt, administrer kontoinnstillingene for barnet.