Transferir la supervisió d'un compte infantil

El gestor del grup familiar pot transferir un compte infantil del seu grup familiar a un altre usuari.

Important:

• Només pots canviar la supervisió d'un compte un cop cada 12 mesos.
  • Hi ha un termini de 7 dies per rebre la notificació de transferència.
  • Tens un termini de 7 dies per acceptar la transferència un cop hagis rebut la notificació.

Transferir un compte infantil

1. Al vostre Compte de Google, obriu la pestanya Persones i compartició.
  2. Seleccioneu Gestió del grup familiar.
  3. Seleccioneu un compte infantil i, a continuació, Inicia la transferència.
  4. Per verificar el vostre compte, introduïu-ne la contrasenya.
  5. Confirmeu l'adreça electrònica del nou gestor del grup familiar.
  6. Seleccioneu Inicia la transferència.

Cancel·lar la transferència

Podeu cancel·lar la transferència durant la primera setmana abans que el gestor del grup familiar l'accepti.

1. Al vostre Compte de Google, obriu la pestanya Persones i compartició.
  2. Seleccioneu Gestió del grup familiar.
  3. Seleccioneu un compte infantil i, a continuació, Cancel·la la transferència.
  4. Per verificar el vostre compte, introduïu-ne la contrasenya.
  5. Seleccioneu Cancel·la la transferència.

Acceptar la transferència

El compte es transferirà al nou grup familiar quan el nou gestor accepti la transferència. Si el nou gestor no és membre de cap grup familiar, el sistema en crearà un de nou.

Important: quan completeu la transferència, el nen o nena no podrà accedir al seu grup familiar anterior.

1. Obriu el correu electrònic de Google per a la transferència.
  2. Seleccioneu Inicia la transferència.
  3. Accepteu les condicions que es mostren en pantalla.
  4. Per verificar el vostre compte, introduïu-ne la contrasenya.
  5. Reviseu i accepteu les condicions que es mostren en pantalla.
Consell: per personalitzar el contingut permès, gestioneu la configuració del compte del vostre fill o filla.