Hantera e-post från Googles tjänster

Hantera dina e-postinställningar för Googles tjänster på sidan E-post från Googles tjänster.

Obs! Vissa e-postmeddelanden som Google skickar, till exempel meddelanden om tjänster, kan du inte välja bort.

Du kan hantera e-postinställningarna för de flesta av Googles tjänster på sidan E-post från Googles tjänster. Där kan du avsluta Google-prenumerationer som nyhetsbrev och uppdateringar.

Hantera dina e-postinställningar

1. Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Google följt av Hantera ditt Google-konto.
  3. Tryck på Data och integritet högst upp.
  4. Tryck på Hantera e-postinställningar under E-post från Googles tjänster.

Här kan du hantera dina e-postprenumerationer från Google.

Hitta prenumerationer som saknas

Om du inte hittar en av dina prenumerationer kan du skicka feedback till oss.

1. Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Google följt av Hantera ditt Google-konto.
  3. Tryck på Data och integritet högst upp.
  4. Tryck på Hantera e-postinställningar under E-post från Googles tjänster.
  5. Tryck på Skicka feedback längst ned.

Felsökning

Jag hittar inte prenumerationen jag letar efter

I framtiden kommer du att kunna hantera många fler av dina e-postprenumerationer från Google på sidan E-post från Googles tjänster. Just nu kan vissa prenumerationer bara hanteras på produktens sida.

En prenumeration visas bara på en enhet

Vissa enheter visar bara prenumerationer på det valda språket på enheten Om enheten till exempel är inställd på engelska visar den kanske bara prenumerationer med engelskt innehåll.

Jag vill välja bort pushmeddelanden

I nuläget kan du inte hantera pushmeddelanden på sidan E-post från Googles tjänster. Vi lägger kanske till den funktionen i framtiden.

true
Välkommen till ditt Google-konto!

Vi har märkt att du har ett nytt Google-konto. Läs mer om hur du kan förbättra upplevelsen med checklistan för Google-konton.