Googlen palvelujen lähettämien sähköpostien hallinnointi

Muuta Googlen palveluiden sähköpostiasetuksiasi Sähköpostit Googlen palveluista ‐sivulta.

Tärkeää: Google lähettää joitakin sähköposteja, kuten palveluilmoituksia, joita et voi poistaa käytöstä.

Voit muuttaa useimpien Google-tilausten sähköpostiasetuksia Sähköpostit Googlen palveluista ‑sivulta. Sieltä voit peruuttaa Google-tilaukset, kuten uutiskirjeet ja päivitykset.

Sähköpostiasetusten hallinnointi

1. Avaa Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Google ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  3. Valitse yläreunasta Data ja tietosuoja.
  4. Valitse Sähköpostit Googlen palveluista ‐kohdasta Muuta sähköpostitilauksia.

Täällä voit hallinnoida Google-sähköpostitilauksiasi.

Puuttuvien tilausten löytäminen

Jos et löydä jotakin tilaustasi, voit lähettää meille palautetta.

1. Avaa Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Google ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  3. Valitse yläreunasta Data ja tietosuoja.
  4. Valitse Sähköpostit Googlen palveluista ‐kohdasta Muuta sähköpostitilauksia.
  5. Valitse alareunasta Lähetä palautetta.

Vianetsintä

En löydä haluamaani tilausta

Aiomme sallia useiden Google-sähköpostitilausten halinnoinnin Sähköpostit Googlen palveluista ‑sivulta. Tällä hetkellä voit hallita joitakin tilauksia vain niiden tuotesivulta.

Tilaus näkyy vain yhdellä laitteella

Jotkin laitteet näyttävät tilauksia vain kyseisellä laitteella valitulla kielellä. Jos laitteesi kieliasetus on esimerkiksi englanti, voit nähdä vain englanninkielisiä tilauksia.

Haluan poistaa ilmoitukset käytöstä

Tällä hetkellä et voi hallita ilmoituksia Sähköpostit Googlen palveluista ‑sivulta. Saatamme lisätä ominaisuuden myöhemmin.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.