Administrer mails fra Google-tjenester

Du kan administrere dine mailpræferencer for Google-tjenester på siden Mails fra Google-tjenester.

Vigtigt! Google sender visse mails, f.eks. servicemeddelelser, som du ikke kan fravælge.

Du kan administrere mailpræferencer for de fleste Google-abonnementer på siden Mails fra Google-tjenester. Derfra kan du afmelde Google-abonnementer, f.eks. nyhedsbreve og opdateringer.

Administrer dine mailpræferencer

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Data og privatliv øverst på skærmen.
  4. Tryk på Administrer mailpræferencer under "Mails fra Google-tjenester".

Herfra kan du administrere dine Google-mailabonnementer.

Find manglende abonnementer

Hvis du ikke kan finde et af dine abonnementer, kan du sende os feedback.

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Data og privatliv øverst på skærmen.
  4. Tryk på Administrer mailpræferencer under "Mails fra Google-tjenester".
  5. Tryk på Send feedback forneden.

Fejlfinding

Jeg kan ikke finde det ønskede abonnement

Vi planlægger at give dig mulighed for at administrere mange flere Google-mailabonnementer fra siden Mails fra Google-tjenester. I øjeblikket kan du kun administrere visse abonnementer på produktets produktside.

Abonnementet vises kun på én enhed

Nogle enheder viser kun abonnementer på det sprog, der er valgt på enheden. Hvis din enhed f.eks. er indstillet til engelsk, viser den muligvis kun abonnementer, der har indhold på engelsk.

Jeg vil fravælge push-notifikationer

Du kan i øjeblikket ikke administrere push-notifikationer fra siden Mails fra Google-tjenester. Vi tilføjer muligvis funktionen på et senere tidspunkt.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.