Inloggen met Google

Gebruik je Google-account om snel en beveiligd in te loggen bij je favoriete apps en services.

Sign in with Google image

Checken waar je Inloggen met Google gebruikt

1. Ga naar een app of service die je vertrouwt.
  2. Selecteer op de inlogpagina Inloggen met Google, Aanmelden met Google of Deelnemen met Google.

Belangrijk: Geef alleen toestemming als je de app of service vertrouwt. De app of service kan je ook automatisch inloggen als je deze weer gebruikt. Je kunt de toegangsrechten voor deze apps op elk moment updaten.

< Homepage Informatiecentrum