Tilgangen er blokkert: Tredjepartsapper bruker en OAuth-metode som ikke støttes

Google har trygge måter brukere kan logge på og dele Google-kontodataene sine med tredjepartsapper på. For å beskytte kontoen din blir Google-påloggingsforespørsler blokkert fra apper med mindre sikre autorisasjonsmetoder, fordi de er mer sårbare for angrep med nettfisking og falsk appidentitet.

Finn ut mer om hvordan dataene dine deles med tredjepartsapper

Appen sendte en ugyldig forespørsel

Hvis appen er blokkert fordi den bruker en autorisasjonsmetode som ikke støttes, kan du bli viderekoblet til en «Feil 400»-side med meldingen «Tilgangen er blokkert: Appen sendte en ugyldig forespørsel».

Hva kan jeg gjøre med denne feilen?

Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av appen, oppdaterer du den til den nyeste versjonen og prøver på nytt.

• Hvis operativsystemet appen er installert på, er utdatert, må du oppdatere operativsystemet til den nyeste versjonen.

Du kan også kontakte apputvikleren og be hen om å oppdatere appen så den bruker sikrere autorisasjonsmetoder.

Slik finner du kontaktinformasjonen til utvikleren:

1. Gå til tredjepartsappen.
  2. Start «Logg på med Google»-flyten.
  3. På «Logg på med Google»-samtykkeskjermen klikker du på appnavnet for å se utviklerens e-postadresse for kontakt.

Informasjon til apputviklere

Hvis appen din bruker metoden for tilbakekobling av IP-adresse for OAuth-klienttyper for iOS, Android og Chrome, eller metoden for ekstern tilkobling for alle klienttyper, må du gå over til en sikrere alternativ metode. Du finner detaljerte veiledninger i overføringsveiledningen for flyt med ekstern tilkobling (OOO) og overføringsveiledningen for flyt med tilbakekobling av IP-adresse.