Pääsy estetty: Kolmannen osapuolen sovellus käyttää OAuth-menetelmää, jota ei tueta

Google tarjoaa käyttäjille turvallisia tapoja kirjautua sisään ja jakaa Google-tilinsä dataa kolmannen osapuolen sovelluksille. Tilisi suojaamiseksi Google-sisäänkirjautumispyynnöt estetään sovelluksilta, joiden valtuutusmenetelmät ovat vähemmän turvallisia, koska ne ovat alttiimpia tietojenkalastelulle ja toisena sovelluksena esiintymiselle.

Lue lisää datasi jakamisesta kolmannen osapuolten sovellusten kanssa

Sovellus lähetti virheellisen pyynnön

Jos sovellus on estetty, koska se käyttää ei-tuettua valtuutustapaa, sinut saatetaan ohjata "Virhe 400"-sivulle, jossa lukee "Pääsy estetty: Sovellus lähetti virheellisen pyynnön".

Mitä voin tehdä kohdatessani virheen?

Jos et käytä sovelluksen uusinta versiota, päivitä sovellus uusimpaan versioon ja yritä uudelleen.

• Jos käyttöjärjestelmä, jolle sovellus on asennettu, on vanhentunut, päivitä käyttöjärjestelmä uusimpaan versioon.

Voit myös ottaa yhteyttä sovelluksen kehittäjään ja pyytää häntä päivittämään sovelluksen käyttämään turvallisempia valtuutusmenetelmiä.

Näin löydät kehittäjän yhteystiedot:

1. Siirry kolmannen osapuolen sovellukseen.
  2. Aloita Kirjaudu Google-tilillä ‐prosessi.
  3. Klikkaa sovelluksen nimeä Kirjaudu Google-tilillä ‐suostumunäkymästä, niin näet kehittäjän sähköpostiosoitteen.

Tietoja sovelluskehittäjille

Jos sovelluksesi käyttää Loopback-IP-osoitemenetelmää iOS-, Android- ja Chrome-sovellusten OAuth-asiakastyypeissä tai Out-of-Band ‑menetelmää missä tahansa asiakastyypissä, sinun on siirryttävä turvallisempaan vaihtoehtoiseen menetelmään. Katso tarkat ohjeet Out-of-Band ‐siirtymisoppaasta ja Loopback-IP-osoitteen siirtymisoppaasta.