Adgangen er blokeret: Tredjepartsapp anvender en ikke-understøttet OAuth-metode

Google har sikre metoder, som brugerne kan benytte til at logge ind og dele deres Google-kontodata med tredjepartsapps. Af hensyn til beskyttelsen af din konto blokeres anmodninger om login med Google i apps med mindre sikre godkendelsesmetoder, da disse apps er mere sårbare over for angreb i form af phishing og appefterligning.

Se, hvordan dine data deles med tredjepartsapps

Appen har sendt en ugyldig anmodning

Hvis appen er blokeret, fordi den anvender en ikke-understøttet godkendelsesmetode, bliver du muligvis omdirigeret til siden "Fejl 400" med meddelelsen "Adgangen er blokeret: Appen har sendt en ugyldig anmodning".

Hvad kan jeg gøre ved denne fejl?

Hvis du ikke bruger den nyeste version af appen, skal du opdatere til den nyeste version og prøve igen.

• Hvis operativsystemet, som appen er installeret på, er forældet, skal du opdatere operativsystemet til den nyeste version.

Du kan også kontakte appudvikleren og bede vedkommende om at opdatere sin app, så den anvender mere sikre godkendelsesmetoder.

Sådan finder du udviklerens kontaktoplysninger:

1. Gå til tredjepartsappen.
  2. Start processen "Log ind med Google".
  3. Gå til samtykkeskærmen "Log ind med Google", og klik på appens navn for at se udviklerens kontaktmailadresse.

Oplysninger til appudviklere

Hvis din app anvender metoden med tilbagekoblings-IP-adresse til OAuth-klienttyper i iOS, Android og Chrome-apps eller metoden uden for båndbredde til alle klienttyper, skal du migrere til en mere sikker alternativ metode. Du kan få detaljeret vejledning i migreringsguiden til processen uden for båndbredde (OOB, Out-Of-Band) og migreringsguiden til processen med tilbagekoblings-IP-adresse.