Accés bloquejat: l'aplicació de tercers utilitza un mètode d'OAuth no admès

Google ofereix als usuaris maneres segures d'iniciar la sessió i compartir les dades del seu Compte de Google amb aplicacions de tercers. Per ajudar a protegir el vostre compte, es bloquegen les sol·licituds d'inici de sessió de Google que procedeixen d'aplicacions amb mètodes d'autorització menys segurs, ja que són més vulnerables als atacs de pesca de credencials i a la suplantació d'identitat d'aplicacions.

Més informació sobre com es comparteixen les vostres dades amb aplicacions de tercers

L'aplicació ha enviat una sol·licitud no vàlida

Si es bloqueja l'aplicació perquè utilitza un mètode d'autorització no admès, és possible que se us dirigeixi a una pàgina d'"Error 400" en què s'indiqui "Accés bloquejat: l'aplicació ha enviat una sol·licitud no vàlida".

Què puc fer per ajudar a resoldre aquest error?

Si no feu servir la darrera versió de l'aplicació, actualitzeu-la a la versió més recent i torneu-ho a provar.

• Si el sistema operatiu (SO) en què està instal·lada l'aplicació està obsolet, actualitzeu-lo a la versió més recent.

També podeu contactar amb el desenvolupador de l'aplicació i demanar-li que l'actualitzi perquè utilitzi mètodes d'autorització més segurs.

Per trobar la informació de contacte del desenvolupador:

1. Aneu a l'aplicació de tercers.
  2. Inicieu el flux d'"Inicia la sessió amb Google".
  3. A la pantalla de consentiment "Inicia la sessió amb Google", feu clic al nom de l'aplicació per veure l'adreça electrònica de contacte del desenvolupador.

Informació per a desenvolupadors d'aplicacions

Si la vostra aplicació utilitza el mètode d'adreces IP de loopback per als tipus de clients d'OAuth d'aplicacions Chrome, d'iOS i d'Android, o bé el mètode fora banda per a qualsevol tipus de client, haureu de fer la migració a un mètode alternatiu més segur. Per obtenir instruccions detallades, consulteu la guia de migració per al flux fora banda i la guia de migració per al flux d'adreces IP de loopback.