Gestionar la reputació en línia

Cada dia hi ha més informació personal al web. Per exemple, pot ser que els amics us esmentin en una xarxa social o us etiquetin en fotos al web, o bé que el vostre nom s'inclogui en articles o entrades de blog.

Sovint el primer lloc on se cerca informació publicada sobre una persona és la Cerca de Google. A continuació us indiquem alguns procediments per gestionar la vostra reputació en línia i per ajudar-vos a controlar què veuen les persones quan us cerquen a Google:

1. Cerqueu-vos

Cerqueu el vostre nom a Google per veure quina informació personal vostra surt.

2. Creeu un compte de Google

Amb un compte de Google, podeu gestionar la informació que veuen altres usuaris als serveis de Google, com ara la biografia i els detalls de contacte, entre altres dades.

3. Suprimiu contingut no desitjat i els resultats de cerca associats

Si trobeu contingut en línia, com ara el vostre número de telèfon o alguna foto inadequada, que no voleu que aparegui en línia, primer heu de determinar si controleu el contingut o si ho fa alguna altra persona. Si el contingut no desitjat es troba en un lloc web o en una pàgina que no controleu, podeu seguir els nostres consells per suprimir informació personal de Google.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.