Logg på med reservetelefonen din

Hvis du bruker 2-trinns bekreftelse og har problemer med å logge på, kan du få tilsendt en bekreftelseskode til reservetelefonen din:

1. Gå til påloggingssiden for Google-tjenesten du vil bruke (for eksempel Gmail).
  2. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt.
  3. Velg Prøv å logge på på en annen måte eller Flere alternativer.
  4. Velg Få en bekreftelseskode.
  5. Følg veiledningen for å skrive inn koden du fikk tilsendt. Hvis du ikke mottar noen kode, kan du velge Flere alternativer og så Få hjelp.