Inloggen met uw back-uptelefoon

Als u verificatie in twee stappen gebruikt en problemen ondervindt met inloggen, kunt u een verificatiecode laten verzenden naar uw back-uptelefoon:

1. Ga naar de inlogpagina van de Google-service die u wilt gebruiken (bijvoorbeeld Gmail).
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Selecteer Probeer een andere manier om in te loggen of Meer opties.
  4. Selecteer Een verificatiecode ontvangen.
  5. Volg de instructies om de code in te voeren die u heeft ontvangen. Als u geen code ontvangt, kunt u Meer opties en dan Hulp vragen selecteren.
true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.