Iniciar la sessió amb el telèfon de recuperació

Si feu servir la verificació en dos passos i teniu problemes per iniciar la sessió, seguiu aquests passos per rebre un codi de verificació al telèfon de recuperació:

1. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del servei de Google que vulgueu utilitzar (per exemple, Gmail).
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya.
  3. Seleccioneu Prova d'iniciar la sessió d'una altra manera o Més opcions.
  4. Seleccioneu Obtén un codi de verificació.
  5. Seguiu les instruccions per introduir el codi que hàgiu rebut. Si no rebeu cap codi, podeu seleccionar Més opcions i, a continuació,  Obtén ajuda.