Iniciar la sessió amb el telèfon de seguretat

Si teniu problemes per iniciar la sessió amb el telèfon principal, teniu l'opció d'enviar un codi de verificació al telèfon de seguretat:

1. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del servei de Google que vulgueu utilitzar (per exemple, Gmail).
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya.
  3. Feu clic a Proveu una altra manera d'iniciar la sessió.
  4. Seleccioneu una opció per rebre un codi de verificació.
  5. Introduïu el codi que se us hagi enviat i feu clic a Fet. Si no rebeu cap codi, podeu iniciar la sessió amb els codis de seguretat o seleccionar l'opció Demaneu ajuda a Google per recuperar l'accés al compte.