Durant les tasques de manteniment rutinari, es va tancar la sessió del compte de Google d'uns quants usuaris. Si això us va afectar, torneu a iniciar-hi la sessió amb el nom d'usuari i la contrasenya de sempre a https://accounts.google.com. Si no els recordeu o no podeu iniciar la sessió per algun altre motiu, recupereu la contrasenya del compte. Per motius de seguretat, els nostres agents del servei d'assistència no us poden ajudar en problemes relacionats amb les contrasenyes.

Iniciar la sessió amb el telèfon de seguretat

Si teniu problemes per iniciar la sessió amb el telèfon principal, teniu l'opció d'enviar un codi de verificació al telèfon de seguretat:

1. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del servei de Google que vulgueu utilitzar (per exemple, Gmail).
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya.
  3. Feu clic a Proveu una altra manera d'iniciar la sessió.
  4. Seleccioneu una opció per rebre un codi de verificació.
  5. Introduïu el codi que se us hagi enviat i feu clic a Fet. Si no rebeu cap codi, podeu iniciar la sessió amb els codis de seguretat o seleccionar l'opció Demaneu ajuda a Google per recuperar l'accés al compte.