Inici de sessió amb el telèfon de seguretat

Si teniu problemes per iniciar la sessió amb el vostre telèfon principal, teniu l'opció d'enviar un codi de verificació al telèfon de seguretat:

1. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del servei de Google que vulgueu utilitzar (per exemple, Gmail finestra nova).
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya.
  3. Feu clic a No teniu el telèfon?.
  4. Al quadre que apareixerà, seleccioneu-hi l'opció per rebre el codi al telèfon de seguretat.
  5. Si només teniu un telèfon de seguretat al compte, assegureu-vos que acabi amb els mateixos dos dígits que a la llista de punts. Si teniu diversos telèfons de seguretat, podeu seleccionar a la llista el que vulgueu utilitzar. Quan hàgiu seleccionat el número de telèfon correcte, feu clic a D'acord.
  6. Introduïu el codi que rebreu al telèfon de seguretat. Si no en rebeu cap, podeu iniciar la sessió amb els codis de seguretat o bé fer clic a No teniu el telèfon? i utilitzar l'opció "No puc accedir a cap dels meus telèfons" per provar d'accedir al compte.