Feu la nova Comprovació de seguretat. Reforceu la seguretat del compte de Google en dos minuts.

Iniciar la sessió amb el telèfon de seguretat

Si teniu problemes per iniciar la sessió amb el telèfon principal, teniu l'opció d'enviar un codi de verificació al telèfon de seguretat:

1. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del servei de Google que vulgueu utilitzar (per exemple, Gmail).
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya.
  3. Feu clic a Proveu una altra manera d'iniciar la sessió.
  4. Seleccioneu una opció per rebre un codi de verificació.
  5. Introduïu el codi que se us hagi enviat i feu clic a Fet. Si no rebeu cap codi, podeu iniciar la sessió amb els codis de seguretat o seleccionar l'opció Demaneu ajuda a Google per recuperar l'accés al compte.