Log ind med alternative bekræftelseskoder

Hvis du mister din telefon, eller hvis du af en anden årsag ikke kan modtage koder via sms, opkald eller Google Authenticator, kan du bruge alternative bekræftelseskoder til at logge ind på din Google-konto.

Vigtigt!

• Når du har brugt en alternativ bekræftelseskode til login, kan koden ikke bruges igen.
  • Du kan få et nyt sæt med op til 10 alternative bekræftelseskoder, når du vil. Når du opretter et nyt sæt koder, deaktiveres det gamle sæt automatisk.
  • Totrinsbekræftelse skal være aktiveret, før du kan bruge alternative bekræftelseskoder.

Opret og se et sæt alternative bekræftelseskoder

Du kan udskrive en kopi af dine alternative bekræftelseskoder og opbevare den et sikkert sted.

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Sikkerhed øverst.
  4. Tryk på Totrinsbekræftelse under "Login på Google". Du skal muligvis logge ind.
  5. Tryk på Fortsæt under "Alternative bekræftelseskoder".
  6. Herfra kan du gøre følgende:
    • Få alternative bekræftelseskoder: Tryk på Få alternative bekræftelseskoder for at tilføje alternative bekræftelseskoder.
    • Opret et nyt sæt alternative bekræftelseskoder, og deaktiver gamle koder: Tryk på Opdater for at oprette nye koder.
    • Slet dine alternative bekræftelseskoder: Tryk på Slet Slet for at slette og automatisk deaktivere dine alternative bekræftelseskoder.
    • Download dine alternative bekræftelseskoder: Tryk på Download koder .
    • Udskriv dine alternative bekræftelseskoder: Tryk på Udskriv .

Tips!

• Hvis du mener, at dine alternative bekræftelseskoder er blevet stjålet, eller hvis du løber tør for koder, skal du oprette et nyt sæt. Tryk på Opdater for at oprette et nyt sæt koder.
  • Når du opretter nye koder, deaktiveres dit gamle sæt automatisk.

Find din mistede alternative bekræftelseskode

Søg på din Android-enhed efter: Backup-codes-brugernavn.txt , hvor du erstatter "brugernavn" med dit brugernavn. Hvis dit brugernavn f.eks. er google123, skal du søge efter: Backup-codes-google123.txt. Koderne skal være downloadet på den enhed, du bruger, før dette virker.

Log ind med en alternativ bekræftelseskode

1. Find dine alternative bekræftelseskoder.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på Prøv på en anden måde.
  4. Tryk på Angiv én af dine alternative bekræftelseskoder på otte cifre.
  5. Angiv én af dine ubrugte alternative koder.
Tip! Da hver kode kun kan bruges én gang, er det en god ide at markere koden som brugt.