Log ind med alternative koder

Hvis du ikke kan logge ind på din Google-konto med din normale totrinsverificering, kan du bruge en alternativ kode til det andet trin. Opret alternative koder, som du kan bruge, hvis du mister din telefon, skifter telefonnummer eller af andre årsager ikke kan modtage koder via en besked, et opkald eller Google Authenticator.

Vigtigt!

• Hvis du vil bruge alternative koder, skal du sørge for, at totrinsverificering er aktiveret.
  • Når du har brugt en alternativ kode til at logge ind, bliver koden inaktiv.
  • Du kan få et nyt sæt med op til 10 alternative koder, når du vil. Når du opretter et nyt sæt koder, deaktiveres det gamle sæt automatisk.
  • Del ikke dine alternative koder med nogen. Google beder aldrig om en alternativ kode andre steder end ved login.

Opret og se et sæt alternative bekræftelseskoder

Hvis du vil gemme dine alternative koder et sikkert sted, f.eks. samme sted som dit pas eller andre vigtige dokumenter, kan du udskrive en kopi af dem.

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google efterfulgt af Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Sikkerhed øverst.
  4. Tryk på Totrinsverificering under "Sådan logger du ind på din Google-konto". Du skal muligvis logge ind.
  5. Tryk på Fortsæt under "Alternative bekræftelseskoder".
  6. Herfra kan du:
    • Få alternative bekræftelseskoder: Tryk på Få alternative bekræftelseskoder for at tilføje alternative bekræftelseskoder.
    • Opret et nyt sæt alternative bekræftelseskoder, og deaktiver gamle koder: Tryk på Opdater for at oprette nye koder.
    • Slet dine alternative bekræftelseskoder: Tryk på Slet Slet for at slette og automatisk deaktivere dine alternative bekræftelseskoder.
    • Download dine alternative koder: Tryk på Download koder .
    • Udskriv dine alternative koder: Tryk på Udskriv .

Tips!

• Hvis du mister dine koder eller løber tør for dem, eller hvis du tror, at dine alternative koder er blevet stjålet, kan du oprette et nyt sæt. Tryk på Opdater for at oprette et nyt sæt koder.
  • Når du opretter nye koder, deaktiveres dit gamle sæt automatisk.

Find din mistede alternative bekræftelseskode

Søg på din Android-enhed efter: Backup-codes-brugernavn.txt , hvor du erstatter "brugernavn" med dit brugernavn. Hvis dit brugernavn f.eks. er google123, skal du søge efter: Backup-codes-google123.txt. Koderne skal være downloadet på den enhed, du bruger, før dette virker.

Log ind med en alternativ bekræftelseskode

1. Find dine alternative bekræftelseskoder.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på Prøv på en anden måde.
  4. Tryk på Angiv én af dine alternative bekræftelseskoder på otte cifre.
  5. Angiv én af dine ubrugte alternative koder.
Tip! Da hver kode kun kan bruges én gang, er det en god ide at markere koden som brugt.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.