Log ind med alternative bekræftelseskoder

Hvis du mister din telefon, eller hvis du af en anden årsag ikke kan modtage koder via sms, opkald eller Google Authenticator, kan du bruge alternative bekræftelseskoder til at logge ind på din Google-konto.

Vigtigt!

• Når du har brugt en alternativ bekræftelseskode til login, kan koden ikke bruges igen.
  • Du kan få et nyt sæt med op til 10 alternative bekræftelseskoder, når du vil. Når du opretter et nyt sæt koder, deaktiveres det gamle sæt automatisk.
  • Totrinsbekræftelse skal være aktiveret, før du kan bruge alternative bekræftelseskoder.

Opret og se et sæt alternative bekræftelseskoder

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Sikkerhed i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Totrinsbekræftelse under "Login på Google". Du skal muligvis logge ind.
  4. Klik på Fortsæt under "Alternative bekræftelseskoder".
  5. Herfra kan du gøre følgende:
    • Få alternative bekræftelseskoder: Klik på Få alternative bekræftelseskoder for at tilføje alternative bekræftelseskoder.
    • Opret et nyt sæt alternative bekræftelseskoder, og deaktiver gamle koder: Klik på Opdater for at oprette nye koder.
    • Slet dine alternative bekræftelseskoder: Klik på Slet Slet for at slette og automatisk deaktivere dine alternative bekræftelseskoder.
    • Download dine alternative bekræftelseskoder: Klik på Download koder .
    • Udskriv dine alternative bekræftelseskoder: Klik på Udskriv .

Tips!

• Hvis du mener, at dine alternative bekræftelseskoder er blevet stjålet, eller hvis du løber tør for koder, skal du oprette et nyt sæt. Tryk på Opdater for at oprette et nyt sæt koder.
  • Når du opretter nye koder, deaktiveres dit gamle sæt automatisk.

Find din mistede alternative bekræftelseskode

Søg på din computer efter: Backup-codes-brugernavn.txt , hvor du erstatter "brugernavn" med dit brugernavn. Hvis dit brugernavn f.eks. er google123, skal du søge efter: Backup-codes-google123.txt. Koderne skal være downloadet på computeren, før dette virker.

Log ind med en alternativ bekræftelseskode

1. Find dine alternative bekræftelseskoder.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Klik på Prøv på en anden måde.
  4. Klik på Angiv én af dine alternative bekræftelseskoder på otte cifre.
  5. Angiv én af dine ubrugte alternative koder.
Tip! Da hver kode kun kan bruges én gang, er det en god ide at markere koden som brugt.