Iniciar la sessió amb codis de seguretat

Si no podeu iniciar la sessió al vostre Compte de Google amb la verificació en dos passos normal, podeu utilitzar un codi de seguretat per al segon pas. Creeu codis de seguretat per si perdeu el telèfon, canvieu de número o si per algun altre motiu no podeu rebre codis per missatge de text, trucada o Google Authenticator.

Important:

• Per utilitzar els codis de seguretat, comproveu que la verificació en dos passos estigui activada.
  • Un cop hàgiu utilitzat un codi de seguretat per iniciar la sessió, el codi esdevindrà inactiu.
  • Podeu obtenir un conjunt nou de 10 codis de seguretat sempre que vulgueu. Quan creeu un conjunt nou de codis, el conjunt anterior esdevindrà inactiu automàticament.
  • No compartiu els codis de seguretat amb ningú. Google no us demanarà mai cap codi de seguretat que no sigui el d'iniciar la sessió.

Crear i consultar un conjunt de codis de seguretat

Per desar els codis de seguretat en un lloc segur, per exemple, on deseu el passaport o altres documents importants, podeu imprimir-ne una còpia.

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Seguretat.
  3. A "Com inicieu la sessió a Google", feu clic a Verificació en dos passos. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. A "Codis de seguretat", feu clic a Continua .
  5. Aquí podeu:
    • Obtenir els codis de seguretat: per afegir codis de seguretat, feu clic a Obtén els codis de seguretat.
    • Crear un conjunt de codis de seguretat i desactivar-ne d'antics: per crear codis nous, feu clic a Actualitza .
    • Suprimir els codis de seguretat: per suprimir els codis de seguretat i desactivar-los automàticament, feu clic a Suprimeix Suprimeix.
    • Baixar els codis de seguretat: feu clic a Baixa els codis .
    • Imprimir els codis de seguretat: feu clic a Imprimeix .

Consells:

• Si perdeu els codis de seguretat, us en quedeu sense o creieu que us els han robat, podeu crear un conjunt de codis nou. Per crear un conjunt de codis nou, feu clic a Actualitza .
  • Si creeu un conjunt de codis nou, el conjunt anterior esdevindrà inactiu automàticament.

Trobar un codi de seguretat perdut

A l'ordinador, cerqueu el fitxer Backup-codes-nomusuari.txt amb el vostre nom d'usuari. Per exemple, si el vostre nom d'usuari és google123, cerqueu Backup-codes-google123.txt. Per poder-ho fer, haureu d'haver baixat prèviament els codis a l'ordinador.

Iniciar la sessió amb un codi de seguretat

1. Cerqueu els codis de seguretat.
  2. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  3. Feu clic a Prova una altra manera.
  4. Feu clic a Introdueix un dels codis de seguretat de vuit dígits.
  5. Introduïu un dels codis de seguretat que no utilitzeu.
Consell: com que cada codi només es pot fer servir una vegada, us recomanem que el marqueu com a utilitzat.