Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Crear una alerta

Podeu indicar que voleu rebre correus electrònics quan hi hagi resultats nous sobre un tema a la Cerca de Google. Per exemple, podeu rebre informació sobre notícies, productes o mencions del vostre nom.

Crear una alerta

1. Aneu a Google Alertes.
  2. Al quadre de la part superior, introduïu un tema que vulgueu seguir.
  3. Per modificar la configuració, feu clic a Mostra les opcions. Podeu modificar les opcions següents:
    • la freqüència amb què rebeu notificacions,
    • els tipus de llocs que veieu,
    • l'idioma,
    • la zona del món de la qual voleu rebre informació,
    • la quantitat de resultats que voleu veure,
    • per a quins comptes voleu rebre alertes.
  4. Feu clic a Crea una alerta. Rebreu correus electrònics sempre que trobem resultats de la cerca que coincideixin amb la vostra selecció.

Editar una alerta

1. Aneu a Google Alertes.
  2. Al costat d'una alerta, feu clic a Edita Edita.
  3. Si no veieu cap opció, feu clic a Mostra les opcions.
  4. Feu els canvis que vulgueu.
  5. Feu clic a Actualitza l'alerta.
  6. Per canviar la manera de rebre les alertes, feu clic a Configuració Configuració i després marqueu les opcions que vulgueu i feu clic a Desa.

Suprimir una alerta

1. Aneu a Google Alertes.
  2. Al costat de l'alerta que vulgueu suprimir, feu clic a Suprimeix Suprimeix.
  3. Opcional: també podeu suprimir alertes fent clic a Cancel·la la subscripció a la part inferior dels correus electrònics d'alertes.

Solucionar els problemes per rebre o veure alertes

Pas 1: comproveu en quin compte teniu iniciada la sessió
  1. Aneu a Google Alertes.
  2. Consulteu quin és el vostre compte actual a la Barra de Google.
  3. Si no esteu fent servir el compte correcte, feu clic a la imatge de perfil i després Tanca la sessió.
  4. Inicieu la sessió al compte adequat.
Pas 2: consulteu la configuració de les vostres alertes
  1. Aneu a Google Alertes.
  2. Si veieu un missatge en què se us indica que les vostres alertes s'han desactivat, feu clic a Activa.
  3. A la secció "Les meves alertes", feu clic a l'alerta de la qual vulgueu veure els resultats.
  4. Per comprovar la vostra adreça electrònica i la configuració, feu clic a Mostra les opcions.
Pas 3: comproveu la configuració del correu electrònic

Si heu seguit els passos descrits anteriorment i continueu sense rebre alertes, consulteu el vostre compte de correu electrònic:

• Comproveu que la safata d'entrada no estigui plena.
  • Comproveu que els correus electrònics de Google Alertes no s'enviïn a la carpeta de correu brossa. Si feu servir Gmail, afegiu googlealerts-noreply@google.com als contactes.