Gjenoppretting av kontoen

Hvorfor er det så vanskelig å gjenopprette en Google-konto?

Hos Google tar vi personvernet og sikkerheten din svært alvorlig, og vi gjenoppretter bare kontoer når vi er sikre på at de gjenopprettes for eieren av kontoen. Google innhenter få opplysninger om deg ved registrering, derfor er det ikke mange måter å bekrefte at du faktisk eier kontoen på. Den enkleste måten å gjenopprette kontoen din på, er å holde gjenopprettingsalternativene dine oppdaterte så du kan bruke disse på siden for passordhjelp.

Jeg prøvde gjenopprettingssystemet, men det fungerte ikke. Hva gjør jeg?

Vi beklager at du ikke lyktes med å gjenopprette kontoen din. I listen over gjenopprettingsalternativer på siden for passordhjelp, finner du en kobling til et kontogjenopprettingsskjema som du kan bruke til å bekrefte identiteten din. Pass på å fylle ut skjemaet fullstendig ved svare etter beste evne på alle spørsmålene. Hvis du har svart så godt du kan på alle spørsmålene og informasjonen ikke samsvarte med opplysningene våre, vises kanskje en kobling for ytterligere hjelp. Hvis dette mislykkes og du ikke ser alternativer for ytterligere hjelp, kan du prøve å sende inn skjemaet på nytt med mer informasjon.