Gestionar l'historial de cerques a Google Workspace

El conjunt de productes de productivitat conegut com a Google Workspace inclou:

• Gmail
  • Calendar
  • Drive
  • Documents
  • Fulls de càlcul
  • Presentacions
  • Meet
  • Sites
  • Més

Quan l'historial de cerques de Google Workspace està activat, les cerques que feu a Gmail i Drive es desen al vostre Compte de Google. Per als usuaris existents, les cerques anteriors dels serveis de Google Workspace que s'havien emmagatzemat a Activitat al web i en aplicacions passen automàticament a l'historial de cerques de Google Workspace quan està disponible. Més endavant, és possible que l'historial de cerques de Google Workspace inclogui les cerques en altres serveis de Google Workspace, a més de Gmail i Drive.

Sobre l'historial de cerques de Google Workspace

• L'historial de cerques de Google Workspace permet que els usuaris trobin el seu contingut de manera més fàcil i ràpida quan utilitzin productes de Google Workspace amb resultats de cerca personalitzats.
  • L'historial de cerques als productes de Google Workspace està disponible a l'opció de configuració de l'historial de cerques de Google Workspace enllaçat a "Altres activitats de Google" a la pàgina La meva activitat.
  • Google no utilitza mai les vostres dades en serveis principals de Google Workspace per a la publicitat.

Consell: si residiu a Europa, l'historial de cerques de Google Workspace estarà desactivat de manera predeterminada.

Activar o desactivar l'historial de cerques de Google Workspace

1. Al vostre Compte de Google, aneu a Historial de cerques de Google Workspace.
  2. Activeu o desactiveu Historial de cerques de Google Workspace.

Si desactiveu aquesta opció, les vostres dades anteriors no se suprimiran.

Consell: alguns navegadors i dispositius poden tenir més opcions de configuració que afecten la manera de desar l'activitat.

Cercar o suprimir l'historial de cerques de Google Workspace

Per cercar i suprimir l'historial de cerques de Google Workspace, aneu a Historial de cerques de Google Workspace.

Obteniu informació sobre com podeu suprimir la vostra activitat.

Consell: les cerques que feu a les aplicacions mòbils de Gmail i Google Chat s'emmagatzemen per separat i s'han de suprimir des de dins d'aquestes aplicacions.

Suprimir automàticament l'historial de cerques de Google Workspace

De manera predeterminada, l'historial de cerques de Google Workspace se suprimeix al cap de 18 mesos. Podeu configurar períodes de supressió de 3, 18, 36 mesos o mai. Per canviar durant quant de temps es desa l'historial de cerques:

1. Al vostre Compte de Google, aneu a Controls d'activitat de l'historial de cerques de Google Workspace.
  2. Feu clic a Supressió automàtica.
  3. Seleccioneu durant quant de temps voleu conservar l'activitat.
  4. Feu clic a Següent i, a continuació, Confirma.

Consell: pot ser que algunes activitats caduquin abans que passi el període de temps que heu triat.