Gestionar la funció Navegació segura millorada per al vostre compte

La funció Navegació segura millorada per al vostre compte pot ajudar a proporcionar més protecció contra la pesca de credencials i el programari maliciós a Google Chrome i Gmail.
Activar Navegació segura millorada

Com funciona Navegació segura millorada per al vostre compte

Navegació segura millorada per al vostre compte funciona automàticament en segon pla per proporcionar una protecció proactiva i més ràpida contra llocs web, baixades i extensions perillosos.
Si decidiu activar Navegació segura millorada per al vostre compte, aquesta funció us protegeix quan teniu la sessió iniciada i millora la vostra seguretat a Google Chrome i Gmail.
Informació que utilitza Navegació segura millorada
Per protegir el compte i les dades, Navegació segura millorada comprova si hi ha elements perillosos, com ara:
  • URL
  • Baixades
  • Extensions del navegador
  • Informació del sistema
  • Mostra petita de pàgines
Com utilitza Navegació segura millorada aquesta informació
Google:
  • Utilitza la informació de Navegació segura millorada per augmentar la vostra seguretat a Google Chrome i Gmail quan teniu la sessió iniciada.
  • Associa temporalment la informació de Navegació segura millorada al vostre Compte de Google quan teniu la sessió iniciada per protegir-vos a les aplicacions de Google.
Com ajuda aquesta informació a millorar la seguretat
Google utilitza aquesta informació per:
  • Proporcionar anàlisis de seguretat en temps real per avisar-vos de llocs web, baixades i extensions perillosos o per bloquejar aquests elements.
  • Millorar la capacitat de Google de detectar la pesca de credencials i el programari maliciós i de protegir tots els usuaris del web contra aquestes activitats.
  • Oferir-vos més protecció contra enllaços perillosos en totes les aplicacions de Google.

Gestionar la funció Navegació segura millorada per al vostre compte

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, seleccioneu Seguretat.
  3. Desplaceu-vos fins a Navegació segura millorada per al teu compte.
  4. Seleccioneu Gestiona la navegació segura millorada.
  5. Activeu o desactiveu Navegació segura millorada.
    • Si activeu Navegació segura millorada per al teu compte, l'opció Navegació segura millorada a Chrome també s'activarà si:
    • Si desactiveu Navegació segura millorada per al teu compte:
      • Aquest canvi pot tardar fins a 24 hores a completar-se.
      • Navegació segura de Google continua ajudant a protegir-vos de llocs web, baixades i extensions perillosos
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.