Melding over geblokkeerde login

Als u een melding ontvangt dat we hebben voorkomen dat iemand inlogde op uw account, betekent dit dat we een poging om toegang te krijgen tot uw account, hebben geblokkeerd, omdat we niet zeker waren dat u het was. Het wachtwoord was correct, maar we herkenden het apparaat of de locatie niet. Ter bescherming van uw account vragen we u naar de pagina Onlangs gebruikte apparaten te gaan om ons te laten weten of u het was.

De verdachte login bekijken

Wanneer u op de link in de melding klikt, wordt u naar een pagina met meer informatie over de verdachte login gebracht. Hier volgen enkele gegevens die u kunt controleren om te bepalen of de login van u was:

• Apparaat: is dit een apparaat dat uw eigendom is of dat u herkent?
  • Tijd: herinnert u zich dat u heeft geprobeerd in te loggen bij dit apparaat op de vermelde datum en tijd?
  • Locatie: herinnert u zich dat u heeft ingelogd vanaf deze locatie?
  • IP-adres: is dit een IP-adres dat u herkent?
  • Browser: is dit een browser die u gewoonlijk gebruikt?
Ik herken deze activiteit niet
Hier volgen enkele redenen waarom een activiteit onbekend kan lijken, maar toch van u is:
  • U bent naar deze locatie gereisd en heeft daar ingelogd op uw account.
  • U gebruikt een nieuwe telefoon.
  • U bent ingelogd op uw account via de computer van een vriend.
  • U bent ingelogd op uw account via een openbare computer in een internetcafé, bibliotheek of andere locatie.

Als geen van deze situaties van toepassing is, is de activiteit mogelijk verdacht. Klik op Nee, account beveiligen en volg de stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ik herken deze activiteit als de mijne
Als u de gegevens heeft gecontroleerd en de activiteit herkent als een van u, klikt u op Ja, dat was ik.

Uit extra voorzorg geven we de komende twee weken een rood waarschuwingspictogram weer bij het apparaat waarop we deze ongebruikelijke activiteit hebben gedetecteerd. Als dit probleem optreedt omdat iemand uw account heeft gehackt en de hacker de melding sluit voordat u deze te zien krijgt, kunt u de informatie nog steeds bekijken op de pagina 'Recent gebruikte apparaten'.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.