Uw account verifiëren via sms of spraakoproep

Opmerking voor gebruikers van Google Apps: we vragen sommige beheerders om hun identiteit via sms of spraakoproep te verifiëren voordat ze bepaalde acties via het configuratiescherm kunnen voltooien. We doen dit om onze gebruikers te beschermen en misbruik van onze systemen tegen te gaan. Als u problemen ondervindt, gaat u naar het Helpforum van Google Apps voor beheerders.

Waarom Google uw telefoonnummer vraagt om uw account te verifiëren

We proberen onze gebruikers zo goed mogelijk te beschermen tegen misbruik en vragen hen daarom soms te bewijzen dat ze geen robot zijn voordat ze accounts kunnen maken of op accounts kunnen inloggen. Deze extra bevestiging per telefoon is een effectieve manier om te voorkomen dat spammers onze systemen misbruiken.

Kosten van sms'jes of spraakoproepen

De kosten van uw sms of spraakoproep variëren afhankelijk van uw abonnement en provider, maar zijn waarschijnlijk de standaardkosten voor sms'jes en oproepen. Neem contact op met uw mobiele provider voor details.

Het duurt lang voor dat sms'jes worden ontvangen

De ontvangst van de sms kan worden vertraagd als u in een gebied woont met een hoge bevolkingsdichtheid of als de infrastructuur van uw provider niet goed is onderhouden. Als u onze sms na een paar minuten nog niet heeft ontvangen, probeert u de optie voor verificatie via spraakoproep.

'Maximum aantal accounts bereikt'

Als er een foutbericht wordt weergegeven waarin staat dat u met dit telefoonnummer al het maximum aantal accounts heeft gemaakt, moet u een ander telefoonnummer gebruiken. We beperken het aantal accounts dat met elk telefoonnummer kan worden gemaakt, om onze gebruikers te beschermen en misbruik tegen te gaan.