Je account bevestigen

We vragen je soms te bewijzen dat je geen robot bent voordat je een account kunt maken of hierop kunt inloggen. Deze maatregel is ingesteld om je te beschermen tegen misbruik. Deze extra bevestiging per telefoon helpt voorkomen dat spammers onze systemen misbruiken.

Opmerking: Je hebt een mobiel apparaat nodig om je account te bevestigen.

Kosten van verificatie per sms of audiogesprek

De kosten van je sms- of spraakberichten verschillen afhankelijk van je abonnement en provider, maar zijn waarschijnlijk de standaardkosten voor sms-berichten en gesprekken. Als je de optie voor een audiogesprek kiest, kun je ook een vast telefoonnummer gebruiken.

Neem voor meer informatie contact op met je mobiele telefoonprovider.

Verificatieproblemen oplossen

Je hebt de sms niet gekregen

Als je in een dichtbevolkt gebied woont of als de infrastructuur van je provider niet goed wordt onderhouden, kan het langer duren voordat je sms'jes krijgt. Als je onze sms na een paar minuten nog niet hebt gekregen, probeer je de optie voor verificatie via een audiogesprek.

'Dit telefoonnummer kan niet worden gebruikt voor verificatie'

Als je deze foutmelding ziet, moet je een ander nummer gebruiken. We beperken het aantal accounts dat elk telefoonnummer kan maken om je te beschermen tegen misbruik.