Verificer din konto

For at hjælpe med at beskytte dig mod misbrug beder vi dig nogle gange om at bekræfte, at du ikke er en robot, før du kan oprette eller logge ind på din konto. Denne ekstra bekræftelse via telefon hjælper med at forhindre spammere i at misbruge vores systemer.

Tip! Du skal bruge en mobilenhed til at verificere din konto.

Prisen på verificering via en besked eller et telefonopkald

Prisen på en sms eller et opkald afhænger af dit abonnement og dit mobilselskab, men prisen vil sandsynligvis være standardprisen på en sms eller et opkald. Når du vælger muligheden med taleopkald, kan du også bruge dit hjems telefonnumre.

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte dit mobilselskab.

Løs problemer med verificering

Har du ikke modtaget sms-beskeden?

Hvis du bor i et tætbefolket område, eller hvis dit mobilselskabs infrastruktur ikke er vedligeholdt, kan leveringen af sms-beskeder blive forsinket. Hvis du ikke har modtaget sms-beskeden inden for et par minutter, kan du prøve at verificere via telefonopkald i stedet.

"Dette telefonnummer kan ikke bruges til verificering"

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skal du bruge et andet telefonnummer. For at beskytte dig mod misbrug har vi begrænset antallet af konti, der kan oprettes for hvert telefonnummer. Du kan bruge et familiemedlems eller en vens telefonnummer i stedet. Det kan også hjælpe, hvis du forsøger at bruge et telefonnummer fra et andet mobilselskab.

"Dette telefonnummer er blevet brugt for mange gange til verificering"

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skal du bruge et andet telefonnummer. For at beskytte dig mod misbrug har vi begrænset, hvor mange gange et telefonnummer kan bruges til verificering. Du kan bruge et familiemedlems eller en vens telefonnummer i stedet.