Bekræft din konto via sms eller taleopkald

Til brugere af Google Apps: For at beskytte vores brugere og bekæmpe misbrug af vores systemer beder vi sommetider administratorer om at bekræfte deres identitet via sms eller telefonopkald, før de kan foretage visse handlinger på kontrolpanelet. Hvis du har problemer, kan du besøge hjælpeforummet for administratorer af Google Apps.

Derfor beder Google om dit telefonnummer for at bekræfte din konto

For at beskytte vores brugere mod misbrug beder vi sommetider brugere om at bevise, at de ikke er robotter, før de kan oprette eller logge ind på konti. Denne yderligere bekræftelse via telefonen er en effektiv metode til at afholde spammere fra at misbruge vores systemer.

Pris for sms-beskeder eller opkald

Prisen på din sms eller dit taleopkald afhænger af dit abonnement og dit mobilselskab, men standardtaksterne for sms-beskeder og opkald gælder sandsynligvis. Kontakt dit mobilselskab for at få mere at vide.

Leveringen af sms-beskeder er langsom

Leveringen af sms-beskeder kan blive forsinket, hvis du bor i et tæt bebygget område, eller hvis dit mobilselskabs netværk ikke er vedligeholdt. Hvis du ikke har modtaget sms-beskeden inden for et par minutter, kan du prøve taleopkaldet i stedet.

"For mange konti"

Hvis du får fejlmeddelelsen "Der er allerede oprettet det maksimale antal konti for dette telefonnummer", skal du bruge et andet telefonnummer. Da vi forsøger at beskytte vores brugere mod misbrug, har vi begrænset det antal konti, som hvert telefonnummer kan oprette.