I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Bekræft din konto

Til brugere af G Suite: For at beskytte vores brugere og bekæmpe misbrug af vores systemer beder vi nogle gange administratorer om at bekræfte deres identitet via sms eller telefonopkald, før de kan foretage visse handlinger i kontrolpanelet. Hvis du har problemer, kan du gå til hjælpeforummet for G Suite for Administrators.

For at beskytte dig mod misbrug beder vi dig nogle gange om at bekræfte, at du ikke er en robot, inden du kan oprette eller logge ind på din konto. Denne ekstra bekræftelse via telefon hjælper med at forhindre spammere i at misbruge vores systemer.

Prisen på bekræftelse via sms eller telefonopkald

Prisen på dine sms-beskeder eller telefonopkald afhænger af dit abonnement og dit mobilselskab, men det er sandsynligvis standardtaksterne for sms-beskeder og opkald, der gælder. Du kan også bruge et fastnettelefonnummer, når du vælger muligheden for telefonopkald.

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte dit mobilselskab.

Løs problemer med bekræftelse

Har du ikke modtaget sms-beskeden?

Leveringen af sms-beskeder kan blive forsinket, hvis du bor i et tæt bebygget område, eller hvis dit mobilselskabs netværk ikke er vedligeholdt. Hvis du ikke har modtaget sms-beskeden inden for et par minutter, kan du prøve at bekræfte via telefonopkald i stedet.

"Det maksimale antal konti er nået"

Hvis du får fejlmeddelelsen "Dette telefonnummer har allerede oprettet det maksimale antal konti. Brug venligst et andet nummer", skal du bruge et andet telefonnummer.

Med henblik på at beskytte dig mod misbrug har vi begrænset antallet af konti, der kan oprettes for hvert telefonnummer.