Verificar el compte

Per protegir-vos d'usos inadequats, de tant en tant us demanarem que ens demostreu que no sou un robot abans de crear un compte o iniciar-hi la sessió. Aquesta confirmació addicional per telèfon ens ajuda a evitar que els emissors de contingut brossa facin un ús inadequat dels nostres sistemes.

Consell: per verificar el compte, necessiteu un dispositiu mòbil.

Cost de la verificació per missatge o per veu

El cost dels missatges de text o de veu varia en funció del pla i del proveïdor que tingueu contractats, però probablement coincidirà amb la vostra tarifa estàndard de missatge de text i trucada. Si trieu l'opció de la trucada de veu, també podeu fer servir els vostres números de telèfon particulars.

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el vostre proveïdor de telefonia mòbil.

Corregir problemes relacionats amb la verificació

No s'ha rebut el missatge de text

Si viviu en una zona amb molta densitat de població o bé si la infraestructura del vostre operador de telefonia mòbil té un manteniment deficient, és possible que el missatge de text s'entregui amb retard. Si heu esperat una estona i encara no heu rebut el missatge de text, proveu l'opció de trucada de veu.

"Aquest número de telèfon no es pot utilitzar per a la verificació"

Si veieu aquest missatge d'error, heu de fer servir un altre número. Per protegir-vos d'usos inadequats, limitem el nombre de comptes que pot crear cada número de telèfon. Podeu utilitzar el número de telèfon d'un membre de la família o d'un amic. També us pot ser útil si intenteu fer servir un número d'un altre operador de telefonia.

"Aquest número de telèfon s'ha fet servir massa vegades per a la verificació"

Si veieu aquest missatge d'error, heu de fer servir un altre número. Per protegir-vos d'usos inadequats, limitem el nombre de vegades que es pot utilitzar un número de telèfon per a la verificació. Podeu utilitzar el número de telèfon d'un membre de la família o d'un amic.